Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kermavaahto itsetehtynä vai kaupan?

Vierailija
17.09.2025 |

Mites on?

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan itse tehty on parempi ja saa itse laittaa oman maun mukaan sokerin, tai lisukkeet. Kaupan se sopii kiireiselle.

Vierailija
2/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites ei ole, ap?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehtynä. Oon joskus ihan käsinkin vatkannu mutta helpompi vatkaimella.  Ainakin nopeampi.

Vierailija
4/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehdynä323 d4444

 

Vierailija
5/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti itse tehty. Siinä spayvaahdossa on muutakin kuin kermaa

Vierailija
6/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tietysti itse tehty. Siinä spayvaahdossa on muutakin kuin kermaa



Joo, ja on hirveän makeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se kaupan vaahto edes kermaa? Jotain teollista lisäaine skeidaa

Vierailija
8/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyky kermassa on niin vähän rasvaa ettei vaahtoudu kuin vähän.Tosin purkki vaahto täytyy laittaa vasta hetkeä ennen kuin syödään .Latistuu aika äkkiä  siis jos koristelet sillä kakun väleissähän sitä ei huomaa joten voi vatkata sinne sitä surkeampaa tetra kermaa.Kaikista valmistajan täytyy säästää ettei vaan joudu konkurssiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tietysti itse tehty. Siinä spayvaahdossa on muutakin kuin kermaa



Joo, ja on hirveän makeaa.

 

Kahviin sopii hyvin, jos haluaa hifistellä.

Vierailija
10/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän se spraykerma ole edes kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä on uusavuttomuus mennyt jo uudelle tasolle, kun niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin kerman vatkaamisesta puhutaan jo kermavaahdon tekemisenä itse. Valmiille kermavaahdollekin voi olla paikkansa, jos vaikka ollaan ulkona syömässä muurinpohjalettuja, mutta se itse vatkattu kermakaan sentään mikään ruokalaji ole, jonka valmistaminen käy työstä.

Vierailija
12/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyky kermassa on niin vähän rasvaa ettei vaahtoudu kuin vähän.Tosin purkki vaahto täytyy laittaa vasta hetkeä ennen kuin syödään .Latistuu aika äkkiä  siis jos koristelet sillä kakun väleissähän sitä ei huomaa joten voi vatkata sinne sitä surkeampaa tetra kermaa.Kaikista valmistajan täytyy säästää ettei vaan joudu konkurssiin.

Mitähän kermaa käytät? Kyllä mulla normaali kuohukerma vaahtoutuu ihan normaalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä on uusavuttomuus mennyt jo uudelle tasolle, kun niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin kerman vatkaamisesta puhutaan jo kermavaahdon tekemisenä itse. Valmiille kermavaahdollekin voi olla paikkansa, jos vaikka ollaan ulkona syömässä muurinpohjalettuja, mutta se itse vatkattu kermakaan sentään mikään ruokalaji ole, jonka valmistaminen käy työstä.

Kyllä se käsipelillä ihan työstä käy, mutta olen samaa mieltä noista valmisvaahdoista. Valmismajoneesin vielä ymmärrän mutta se valmisvaahto on jo ihan eri tuote

Vierailija
14/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä on uusavuttomuus mennyt jo uudelle tasolle, kun niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin kerman vatkaamisesta puhutaan jo kermavaahdon tekemisenä itse. Valmiille kermavaahdollekin voi olla paikkansa, jos vaikka ollaan ulkona syömässä muurinpohjalettuja, mutta se itse vatkattu kermakaan sentään mikään ruokalaji ole, jonka valmistaminen käy työstä.

Kyllä se käsipelillä ihan työstä käy, mutta olen samaa mieltä noista valmisvaahdoista. Valmismajoneesin vielä ymmärrän mutta se valmisvaahto on jo ihan eri tuote

Jaa, nyt vasta tiesin.  Eipä sitten ihme kun ei mansikkakakkuni ole kauppaansa tehnyt kun olen majoneesilla päällystänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko se kaupan vaahto edes kermaa? Jotain teollista lisäaine skeidaa

Lähes sataprosenttisesti kyllä lue seloste

Vierailija
16/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eihän se spraykerma ole edes kermaa.

On. Lue seloste 

17/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan ehdottomasti kuohu- tai vispikermasta itse maustettu ja vatkattu. 

Vierailija
18/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko se kaupan vaahto edes kermaa? Jotain teollista lisäaine skeidaa

58% kermaa, 42% muuta.

Vierailija
19/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyky kermassa on niin vähän rasvaa ettei vaahtoudu kuin vähän.Tosin purkki vaahto täytyy laittaa vasta hetkeä ennen kuin syödään .Latistuu aika äkkiä  siis jos koristelet sillä kakun väleissähän sitä ei huomaa joten voi vatkata sinne sitä surkeampaa tetra kermaa.Kaikista valmistajan täytyy säästää ettei vaan joudu konkurssiin.

Onko 38% sinusta vähän? Kuohukerma vaahtoutuu nopeammin, mutta vispikermasta tehty vaahto on kestävämpää.

En ole koskaan edes ajatellut, että ostaisin kermavaahtoa kaupasta. Joskus sitä on ollut tarjolla  sellaisessa paikassa, jossa ei ole ollut mahdollisuutta valmistaa vaahtoa ja se on käytetty johonkin välittömästä syötävään. Ei ole kovin kestävää sekään.

Vierailija
20/23 |
17.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä on uusavuttomuus mennyt jo uudelle tasolle, kun niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin kerman vatkaamisesta puhutaan jo kermavaahdon tekemisenä itse. Valmiille kermavaahdollekin voi olla paikkansa, jos vaikka ollaan ulkona syömässä muurinpohjalettuja, mutta se itse vatkattu kermakaan sentään mikään ruokalaji ole, jonka valmistaminen käy työstä.

Joku leipuri oli joskus vuosia sitten nauranut ääneen sokerihyllyn luona. Kaveri oli kysynyt, mikä niin naurattaa. Oli nähnyt valmiiksi sekoitettua kanelisokeria myytävänä. Että on avuttomille on ollut tarjolla valmisteita pitkään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän yhdeksän