Ketoilijat. Mitkä teidän lemppari raaka-aineet arjessa? 🥑
Ideoita kaipailen. Minusta ketoruoka on valtaisan hyvää mutta liian vähän vaihtelua.
Minä käytän arjessani paljon naudan parempaa jauhelihaa 15%, kanamunia, kesäkurpitsaa, paprikaa, kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia, broileria, fetaa, tomaattia, salaattia, hapankaalia, kermaa ja tietysti voita.
Nuo on ihan perusainekset.
Teen yleensä paistettuja kasviksia, salaattia, lisäksi proteiinia lihan ja juuston muodossa. Ruoanlaitossa käytän voita ja kermaa.
Nyt tarttis ideoita.
Kommentit (18)
Naudan jauheliha, kanankoivet, possun ulkofile, juustot, avokado, pähkinät (kohtuudella), kesäkurpitsa, paprika, chili, sipuli, kaali, parsakaali, kukkakaali. Hapankaali ja oliivi. Tomaattimurska.
Joskus pekonia ja kananmunia. Vehnäleseistä ja kanamunasta teen välillä leipää ja siihen normaalit päälliset.
Osta joku keto ruokakirja. Tai varmaan on jotain ketoilijoiden ruokanettisivujakin??
Mantelijauho, kookosrasva, pekoni.
Ketoilijakaveri käyttää kyssäkaalia perunan korvikkeena esim. kalasopassa.
Vierailija kirjoitti:
Ketoilijakaveri käyttää kyssäkaalia perunan korvikkeena esim. kalasopassa.
Se on myös hyvää kun raastaa kyssäkaalin raastimella (isoreikäisin raastin) kuullotaa voin ja valkosipulin kanssa pannulla. Lisää kermaa, suolaa ja pippuria ja antaa hautua rauhassa. Yleensä heitän paistettua jauhelihaa sekaan namnam.
En nyt jaksa luetella mitä kaikkea kaapeissani yleensä pidän
Ranskalainen tuore patonki voilla ja mansikkahillolla😋
Vierailija kirjoitti:
Ketoilijakaveri käyttää kyssäkaalia perunan korvikkeena esim. kalasopassa.
Mä käytän fenkolia.
Naudan sisäfilee kermakonjakki kastikkeella. Salaatti tai kasvikset kylkeen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ketoilijakaveri käyttää kyssäkaalia perunan korvikkeena esim. kalasopassa.
Mä käytän fenkolia.
Ruoasta tulee liian lakun makuista fenkolilla. Itse siedän tuota korkeintaan kylmänä, kaikissa lämpimissä ruoissa tuntuu siltä, että sinne olisi ängetty joku lakupala.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ketoilijakaveri käyttää kyssäkaalia perunan korvikkeena esim. kalasopassa.
Mä käytän fenkolia.
Ruoasta tulee liian lakun makuista fenkolilla. Itse siedän tuota korkeintaan kylmänä, kaikissa lämpimissä ruoissa tuntuu siltä, että sinne olisi ängetty joku lakupala.
Ei todellakaan tule. Tarkastuta makuaistisi.
Ketoilijoiden ruokavalio on niin ankea, rasvaa, juustoa, voita, kermaa, kasviksia, proteiiniä.
Saako enää endiivejä mistään? Joissakin kaupoissa muutama vuosi sitten noita oli salaattisikurin nimellä, mutta en ole nähnyt niitä perusmarketeissa pariin vuoteen. Oma bravuurini oli pari esikeitettyä endiiviä kinkkusiivuilla ympäröityinä vuokaan, päälle juustoa tai juustokastiketta ja uuniin vajaaksi puoleksi tunniksi. Kelpasi siiviläsuiselle siipallekin.
🥥