Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tykkäättekö lihaperunasoselaatikosta?

Vierailija
06.09.2025 |

Minusta on hyvää.

Kommentit (51)

Vierailija
1/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saattaisin tykätä jos olisin seitsemänvuotias. 

Vierailija
2/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotona tehdystä. Rasvaton  hyvin paistettu naudan jaheliha ja sipuli,  itsetehty muusi. Kylkiäiset maun mukaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupan valmisteista en tykkää ..mauttomia ja vähän vaaleita lihamuruja...huuuooohh. 

Vierailija
4/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieluummin perunasiivuista tehty. Pekonia sekaan.

Vierailija
5/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä jos itse tehty ja runsaasti lihaa. Ei pelkkää muusia ja muutama lihamurunen

Vierailija
6/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu. Oli koulussa herkkuruokia, ja yhä on hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään just niistä kaupan foliorasioissa olevista, citarista tarjouksessa usein euron.

Itte en tee juuri koskaan.

Vierailija
8/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään ja syön sitä aina kun olen flunssassa. Helppo nielaista ja kun ruoka ei maita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään, se on hyvä ruoka.

Vierailija
10/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään, ja teen perunamuusia yleensä niin reilun annoksen, että riittää toisen päivän laatikkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kotona tehdystä. Rasvaton  hyvin paistettu naudan jaheliha ja sipuli,  itsetehty muusi. Kylkiäiset maun mukaan. 

Eli kuivasta känttyrästä. Kaikki laatikkoruoat tarvitsevat rasvaisemman jauhelihan. Jos käyttää rasvatonta, pitää laittaa muuta rasvaa lisää, jotta tulos olisi mehevä. Yksinkertaisempi homma on käyttää rasvaisempaa jauhelihaa.

Vierailija
12/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaupan valmisteista en tykkää ..mauttomia ja vähän vaaleita lihamuruja...huuuooohh. 

No tee ite!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kotona tehdystä. Rasvaton  hyvin paistettu naudan jaheliha ja sipuli,  itsetehty muusi. Kylkiäiset maun mukaan. 

Eli kuivasta känttyrästä. Kaikki laatikkoruoat tarvitsevat rasvaisemman jauhelihan. Jos käyttää rasvatonta, pitää laittaa muuta rasvaa lisää, jotta tulos olisi mehevä. Yksinkertaisempi homma on käyttää rasvaisempaa jauhelihaa.

No ei 100% rasvatonta lihaa ole! Muusiin voi laittaa nesteeksi ruokakermaa tai voita kylkeen maidon kans. Se muusi ratkaisee!

Vierailija
14/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saattaisin tykätä jos olisin seitsemänvuotias. 

 

Olen 69v. ja teen sitä usein, nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten sitä voi kutsua lihaperunasoselaatikoksi kun eihän siinä ole lihaa kuin todella vähän? 

Saarioisten sivuilta ainesosat lihaperunasoselaatikko:

Aineosat

Peruna, vesi, naudanliha 14 % (Suomi), kasvimargariini (rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, aromi), laktoositon maitojauhe, kananmuna, jodioitu suola, sipuli, valkopippuri.

 

Vierailija
16/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta siinä ei tarvi paljoa lihaa ollakaan, pilalle menis, jos olis.

Vierailija
17/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En.

Vierailija
18/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minusta siinä ei tarvi paljoa lihaa ollakaan, pilalle menis, jos olis.

Itse kun teen, pistän paljon jauhelihaa ja muusia vain "koristeeksi".

Vierailija
19/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioinen s market tuote. Pinta laskenut 3 senttiä entisestä ja pinta kuivaa. Liha ollut vaaleanpunaista arvailtu mitä se ehkä voisi olla Kanin lihaa ehkä tai jotain toivotaan ettei ihmisen.  Kuitenkin oikea liha kypsennetään kunnolla bakteerien takia niin se on ruskeaa .  Onko kyseessä kiinalainen piratismi vai mikä. 

Vierailija
20/51 |
06.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaupan valmisteista en tykkää ..mauttomia ja vähän vaaleita lihamuruja...huuuooohh. 

Tee itse. Huuuooohh...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kolme