Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko paistat tofua?

Vierailija
23.08.2025 |

Tuntuu, että aika kauan pitää paistaa että tofun koostumukseen ja pintaan tulee vähän rapeutta.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En katso kelloa, vaan sitä, miltä paistopinta näyttää.

Vierailija
2/7 |
23.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä pilkon tofun noin 1 cm kokoisiksi kuutioikisi ja laitan ne kulhoon johon lisään maissijauhoja (noin 200 g tofua ja 1 - 2 rkl maissijauhoja). Sitten heiluttelen kulhoa, että maissijauhot tarttuu tofun pintaan. Siitä nostelen (ylimääräinen maissijauho jää kulhon pohjalle) kuutiot kuumaan pannuun, jossa öljyä ja sekoittelen koko ajan. Menee non 5 - 8 minuuttia niin ovat rapeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluan maistaa kumia menen parkkipaikalle. Muutaman kerran moista kokeilleena osaan jo onneksi välttää.

Vierailija
4/7 |
23.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan kauheaa moskaa, en syö.

Vierailija
5/7 |
23.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan kauheaa moskaa, en syö.

Ei vaan siinä on rautaa, proteiinia... Hyvää ja herkullista on kun osaa valmistaa ja maustaa kyseisen tuotteen.

Vierailija
6/7 |
23.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan kauheaa moskaa, en syö.

Ei vaan siinä on rautaa, proteiinia... Hyvää ja herkullista on kun osaa valmistaa ja maustaa kyseisen tuotteen.

Rautanaulassanin on rautaa ja kaipa senkin voi maustaa herkulliseksi kun oikein yrittää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tofusta nyt ei saa syömäkelpoista vaikka mitä tekisi.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kuusi