Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi mun hillosta tuli ihan liian kiinteää ja jänkkiä?

Vierailija
11.08.2025 |

Tein kokeeksi vain pienen määrän, mutta siitä saa palasia vain veitsellä leikkaamalla.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jänkkiä? Mitä ihmeen kieltä se on? 

Vierailija
2/4 |
11.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauanko keitit ? Vesi hahtui pois 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sinä siihen laitoit? Oliko liian raakoja marjoja, joissa on luonnostaan runsaasti pektiiniä? Vai laitoitko liikaa hillosokeria tai muuta hyytelöintiainetta? Tai keititkö liian pitkään?

Tee siitä makeisia.

Vierailija
4/4 |
11.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jänkkiä? Mitä ihmeen kieltä se on? 

 

Vaikuttaa joltain maalaisjunttien käyttämältä termiltä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan yksi