jauhopeukalot??? Onnistuuko
jos korvaan ohjeessa olevan maustamattoman jugurtin/kermaviilin rahkalla?
nimim aloin taasen leipomaan katsomatta mitä jääkaapissa on
Kommentit (7)
Happamia maitotuotteita kaikki, joten kumma on, jos ei onnistu.
4 dl
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
3-4 rkl
kaakaojauhetta (esim. van houten)
150 g
sulatettua voita tai margariinia
2 dl
maustamatonta jogurttia tai kermaviiliä
6 patukkaa Pätkistä
3 munaa
eli siis suklaakakku
Mä käytän aina mitä sattuu olemaan: piimää, kermaviiliä, viiliä, jogurttia.
Jos ohjeessa on ruokasoodaa, se vaati usein piimää, koska se on hapanta.
tuo pätkiskakku, mut itse ehkä lisäisin vielä varmuuden vuoksi tl ruokasoodaa, rahka kun on kuiten jämäkämpi ja happamampi.
ja eiköhän tuo suklaa peitä aikalailla muun maun. Lähinnä mietin sitä, että pitäisikö sitä rahkaa notkistaa jollain esim kermalla. Tuo jugurtti ja kermaviili kait tuo kakkuun enemmän kosteutta.
mitä teet