Kaurapuuroni maistuu joka kerta erilaiselta. Laitan kaikkea silmämääräisesti: vettä, suolaa veteen, runsas 1 dl Nalle-ryynejä, ja loraus ryp
Kaurapuuroni maistuu joka kerta erilaiselta. Laitan kaikkea silmämääräisesti: vettä, suolaa veteen, runsas 1 dl Nalle-ryynejä, ja loraus rypsiöljyä.
Kun vesi kiehuu laitan ryynit ja vispilöin minuutin, mutta sammutan lieden kun vesi kiehuu. Kiva sitten 'miettiä' oliko tänään parempaa kuin eilen. Millaisia 'mittoja' sinulla vai onko täysin valmis puuro jonnekin mikroon?
Kommentit (3)
Kyllä mä mittaan desimitalla ensin Fazerin Alku Sadonkorjuu -sekoituksen ja sitten siihen samaan mittaan 1 dl kevytmaitoa, sitten taas siihen samaan mittaan 1 dl vettä ja sitten huljautan sen vedellä puhtaaksi ja tiskikaappiin odottamaan huomista puuronkeittoa.
Sitten lisään suolan; kaadan kämmenelle tietyn kokoisen määrän kolmesti ja heitän hiutaleiden sekaan jonka jälkeen mikrotus ja sen jälkeen Oivariinia perään, silmämääräisesti arvioituna riippuu vähän lisäänkö lainkaan mitään muuta vai kunnon "täytteet" vielä tämän lisäksi.
Teen mittaamalla ja samalle maistuu. Rypsiöljyä en laita. Vettä, hiutaleita ja suolaa. Keittoaika toki vaikuttaa siihen tuleeko velliä vai liisteriä.
Mitä on ryynit?