Helteen keskellä on tärkeää ottaa suolapalaa...
Ei muuta ku 5 metukkasiivua ja cheddarjuustosiivu rullalle ja ääntäkohti, eipähän ala huippaamaan helteessä🤣
Kommentit (12)
Haluatko lipaista juustoista katkarapuani?
Otin just makkaravoileivän ja kokista 🥤
Kyllä suomalainen saa aivan liikaa suolaa keskimäärin ihan normaali ruuasta. Itse teen lähes sullatonta ruokaa, siivu kaupan leipää riittää päivän suolakiintiöön. Yleensä syön itsetehtyä leipää, johon ei ole lisätty suolaa. Näin helteellä suon palan kaupan leipää päivässä - eipä ole suolapuutetta ollut.
Syön 3mea leikkelettä sinapilla.
DI
Vierailija kirjoitti:
Syön 3mea leikkelettä sinapilla.
DI
Se on 3ea eli et ole oikea DI 😀
Vierailija kirjoitti:
Kyllä suomalainen saa aivan liikaa suolaa keskimäärin ihan normaali ruuasta. Itse teen lähes sullatonta ruokaa, siivu kaupan leipää riittää päivän suolakiintiöön. Yleensä syön itsetehtyä leipää, johon ei ole lisätty suolaa. Näin helteellä suon palan kaupan leipää päivässä - eipä ole suolapuutetta ollut.
Et muuten pysty leipomaan leipää ilman suolaa. Sillä suolalla on ihan oma tehtävänsä siinä leivässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syön 3mea leikkelettä sinapilla.
DI
Se on 3ea eli et ole oikea DI 😀
Oikeasti se 3:ae.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syön 3mea leikkelettä sinapilla.
DI
Se on 3ea eli et ole oikea DI 😀
Eiii
Teistä kumpikaan ei ole oikea DI. Se on " kolme:aa". Oikea DI olisi tiennyt, että alle kymmen luvut kirjoitetaan auki.
Jep. Hieno keli. Ei tarvinnut laittaa talvivaatteita kun kävi pyörälenkillä. Mielettömän hauskaa kun ei ole kylmä. Just sopiva tuulenvire..ahh. Juu suolatasapainosta pitää muistaa huolehtia eikä pelkkää vettä esim yli 50km lenkeillä helteillä, riippuen tietysti millä liikkuu ja millä kunnolla. On muutaman kerran sellaset krampit iskenyt kun se suola on unohtunu että hyvä kun on selvinnyt kotia.
Minä nappasin kitusiini 4:ljää er8 suolapalaa:silliä, juustosiivun, suolakurkkua ja muutaman sipsin. Ja kaljatölkki sihahti auki.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä suomalainen saa aivan liikaa suolaa keskimäärin ihan normaali ruuasta. Itse teen lähes sullatonta ruokaa, siivu kaupan leipää riittää päivän suolakiintiöön. Yleensä syön itsetehtyä leipää, johon ei ole lisätty suolaa. Näin helteellä suon palan kaupan leipää päivässä - eipä ole suolapuutetta ollut.
Et muuten pysty leipomaan leipää ilman suolaa. Sillä suolalla on ihan oma tehtävänsä siinä leivässä.
Mistäköhän tietosi on peräisin, et ole ikinä tainnut leipoa? Miten pulla onnistuu, jos ei sitten leipä? Ja tiedän monen laittavan myös pullaan suolaa, mutta ei kyllä ole millään tavalla välttämätön hiivataikinaleivonnaisen onnistumisen kannalta. En ole tuo suolattoman leivän leipoja, mutta unohtunut on kyllä taikinasta jonkun kerran.
Tai vain juomalla suolavettä. Ei aina tarvitse syödä.