Miten käytät sipulirouhetta?
Kommentit (10)
Paahdettua sipulirouhetta käytän ruuanlaitossa.
Paahdettu sipuli sopii mihin tahansa. Sitä voi leipoa myös taikinoihin sisään. Laita sellaisenaan annoksen päälle pöydässä. Maistele mihin sopii.
Teen leipäkoneella leipää, laitan sinne muiden ainesten joukkoon, antaa kivasti makua.
Sopii ruuanlaitossa moneen tarkoitukseen. Itse olen tykästynyt sen käyttöön jauheliha-punajuuripihvitaikinassa. Ei tarvitse sipulia paistaa taikinaa varten, tuolla paahdetulla sipulirouheella tulee tosi hyviä pihvejä nopeammin, helpommin ja vähemmällä tiskillä.
Vierailija kirjoitti:
Sopii ruuanlaitossa moneen tarkoitukseen. Itse olen tykästynyt sen käyttöön jauheliha-punajuuripihvitaikinassa. Ei tarvitse sipulia paistaa taikinaa varten, tuolla paahdetulla sipulirouheella tulee tosi hyviä pihvejä nopeammin, helpommin ja vähemmällä tiskillä.
Lihapullataikinaan sopii se tuore sipulisilppu sellaisenaan, ei sitä tarvitse paistaa. Itse asiassa kuullotetusta sipulista tulee liian imelää lihapullataikinaa ajatellen,
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sopii ruuanlaitossa moneen tarkoitukseen. Itse olen tykästynyt sen käyttöön jauheliha-punajuuripihvitaikinassa. Ei tarvitse sipulia paistaa taikinaa varten, tuolla paahdetulla sipulirouheella tulee tosi hyviä pihvejä nopeammin, helpommin ja vähemmällä tiskillä.
Lihapullataikinaan sopii se tuore sipulisilppu sellaisenaan, ei sitä tarvitse paistaa. Itse asiassa kuullotetusta sipulista tulee liian imelää lihapullataikinaa ajatellen,
Makuasioita. Paistettu tuo vaihtelua ja siinä on ihana paahteinen maku. Miten se sanotaankaan. Se ei ole pelkästään makea maku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sopii ruuanlaitossa moneen tarkoitukseen. Itse olen tykästynyt sen käyttöön jauheliha-punajuuripihvitaikinassa. Ei tarvitse sipulia paistaa taikinaa varten, tuolla paahdetulla sipulirouheella tulee tosi hyviä pihvejä nopeammin, helpommin ja vähemmällä tiskillä.
Lihapullataikinaan sopii se tuore sipulisilppu sellaisenaan, ei sitä tarvitse paistaa. Itse asiassa kuullotetusta sipulista tulee liian imelää lihapullataikinaa ajatellen,
Makuasioita. Paistettu tuo vaihtelua ja siinä on ihana paahteinen maku. Miten se sanotaankaan. Se ei ole pelkästään makea maku.
Minä hieman kuullotan jos jaksan. Sipulirouhetta en käytä mihinkään. En ole edes eläissäni ostanut.
Laita salaattiin, antaa kivasti tekstuuria.