Jos jauhelihan viimeinen käyttöpäivä oli 4.7 niin voiko laittaa sitä vielä lasagneen?
Kommentit (13)
En käyttäisi. On niin helposti pilaantuva lihatuote.
Tottakai voi käyttää jos ei haise pilaantuneelle.
Lasagnen teko niin iso urakka, että en ottaisi riskiä, että jauhelihan takia menisi koko vuoka roskiin!
Miksi juuri lasagneen voisi laittaa pilaantunutta lihaa ?
Jos peset jauhelihan fairylla, voit käyttää sen lasagneen.
Viimeinen käyttö päivä on VIIMEINEN KÄYTTÖ PÄIVÄ
Jos se jauheliha ei haise eltaantuneelle, niin voit käyttää lasagneen.
Kyllä jauhelihan huonouden erottaa.
Vierailija kirjoitti:
Lasagnen teko niin iso urakka, että en ottaisi riskiä, että jauhelihan takia menisi koko vuoka roskiin!
Ei kovin iso jos valmiit levyt ja tomaatti/valkokastike.
Jos ei haise ja näyttää vielä hyvältä eli punainen sisältä, niin tee vaikka jauhelihakastike, jonka syöt perunoiden tai spagetin kanssa. Jos maistuu huonolta niin roskiin. Lasagnessa harmittaa, jos se liha maistuu oudolta ja jää ruoka syömättä, kun kaikki juustot, maidot ja tomaattikastikkeet menee hukkaan, kun ruoka pitää heittää pois.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lasagnen teko niin iso urakka, että en ottaisi riskiä, että jauhelihan takia menisi koko vuoka roskiin!
Ei kovin iso jos valmiit levyt ja tomaatti/valkokastike.
No, en ole koskaan mitään valmista tomaatti tai valkokastiketta käyttänyt. Eikös ne maksakin jonkin verrann, jos joutuu heittämään pois? Ja juustoillakin joku hinta. Itse haudutan pari tuntia sitä bolgnesekastiketta ennen kuin rakennan sen lasagnen.
Ei voi enää käyttää. Osta uusi jauheliha.
Hengitätkö suun kautta?