Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos jauhelihan viimeinen käyttöpäivä oli 4.7 niin voiko laittaa sitä vielä lasagneen?

Vierailija
06.07.2025 |

Ei haise ainakaan mitenkään erikoiselle vielä.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hengitätkö suun kautta?

Vierailija
2/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käyttäisi. On niin helposti pilaantuva lihatuote. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai voi käyttää jos ei haise pilaantuneelle.

Vierailija
4/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasagnen teko niin iso urakka, että en ottaisi riskiä, että jauhelihan takia menisi koko vuoka roskiin!

Vierailija
5/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haista sitä.

Vierailija
6/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi juuri lasagneen voisi laittaa pilaantunutta lihaa ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos peset jauhelihan fairylla, voit käyttää sen lasagneen.

Vierailija
8/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeinen käyttö päivä on VIIMEINEN KÄYTTÖ PÄIVÄ 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se jauheliha ei haise eltaantuneelle, niin voit käyttää lasagneen.

Kyllä jauhelihan huonouden erottaa.

 

Vierailija
10/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lasagnen teko niin iso urakka, että en ottaisi riskiä, että jauhelihan takia menisi koko vuoka roskiin!

Ei kovin iso jos valmiit levyt ja tomaatti/valkokastike.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei haise ja näyttää vielä hyvältä eli punainen sisältä, niin tee vaikka jauhelihakastike, jonka syöt perunoiden tai spagetin kanssa. Jos maistuu huonolta niin roskiin. Lasagnessa harmittaa, jos se liha maistuu oudolta ja jää ruoka syömättä, kun kaikki juustot, maidot ja tomaattikastikkeet menee hukkaan, kun ruoka pitää heittää pois.

Vierailija
12/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lasagnen teko niin iso urakka, että en ottaisi riskiä, että jauhelihan takia menisi koko vuoka roskiin!

Ei kovin iso jos valmiit levyt ja tomaatti/valkokastike.

No, en ole koskaan mitään valmista tomaatti tai valkokastiketta käyttänyt. Eikös ne maksakin jonkin verrann, jos joutuu heittämään pois? Ja juustoillakin joku hinta. Itse haudutan pari tuntia sitä bolgnesekastiketta ennen kuin rakennan sen lasagnen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
06.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi enää käyttää. Osta uusi jauheliha.