Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
kermaviilistä
06.07.2025 |
Aiemmin oli ns. rasvatonta kermaviiliä, missä oli joku prosentin verran tai alle rasvaa. Ei ole enää ja vähärasvaisin, minkä löydän, on 6 prosenttinen. Olenkin vaihtanut melkein kaikessa kermaviilin rahkaan, mitä löytyy vähemmillä rasvoilla. Mikähän on syynä tuohon "rasvattoman" kermaviilin katoamiseen? Onko se vaikea valmistaa, vai mikä? Se oli ihan hyvää.
Kommentit (2)
Teet itse viiliä ja kuorit sen kerman siitä päältä pois.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Ei ole olemassakaan rasvatonta kermaviiliä, koska ei ole olemassa myöskään rasvatonta kermaa.