Millä teette ruoan kastikkeen?
Kommentit (10)
Blå band kermakastike, jota varoin maustamalla eri tavoin.
Riippuu kastikkeesta. Ei ne kaikki samanlaisia ole.
Käytän kyllä ihan kaikkia noita. Lisäksi usein myös majoneesipohjaisia kastikkeita ja kermaviili- tai jugurttikastikkeita.
1. Tomaattikastike
2. kermakastike
3. paistinliemi kokoon keitettynä
4. kylmä jugurttikastike
En edes muista milloin olisin tarvinnut jauhoja kastikkeeseen??
Teen paljon keittoja itse koska se on halpaa ja hyvää ruokaa ja koska tarvikkeet tulevat omasta puutarhasta. Ja niiden keittojen jämistä (yleensä otan kyllä ne jämät talteen jo ennen keiton tarjoilua 😊) teen kastikkeita. Jotain piimää tai kermaviiliä tai maitoa saatan lisätä joukkoon, yleensä en mitään.
Hyi kastiketta! Miksi pitäisi olla ollenkaan? En tee koskaan kastikkeita
Paseerattu tomaatti ja kuohukerma