Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Selittäkää mulle miten toi Glykeeminen indeksi (GI) toimii??

Vierailija
03.08.2011 |

Siis eikös se mene niin, että mitä korkeampi GI, sen lihottavampi/epäterveellisempi ruoka? Löysin kuitenkin tällaisen linkin: http://www.kotkansiipi.com/Page48.htm

Sen mukaanhan siis kannattaisi syödä esim. omenamuffinia tai sokerikakkua ennemmin kuin vaikka hapatettua ruisleipää!! Eihän se voi pitää paikkaansa? Mitä kohtaa mä en nyt tässä tajua?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
03.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruisleivän, etenkin hapatetun, GI on korkea. Ja taitaa muidenkin täysjyvätuotteiden olla korkeampi kuin vehnävalmisteiden.

Vierailija
2/2 |
03.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glykemiaindeksi kertoo, miten nopeasti ruoka nostaa verensokeria.



Jos mietit terveellisyyttä, niin huomioi myös hiilihydraattien määrä. Esimerkiksi porkkanalla on melko korkea glykemiaindeksi, mutta se ei sisällä hiilareita kovinkaan paljon.







Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla