Onko eri vodkamerkeillä loppujen lopuksi mitään eroa?
Aateltiin tässä tehdä kesälomareissu balttian maihin, onko väliä jos ostaa halvinta vodkaa mitä löytyy, vai onko kalliimpi parempaa?
Kommentit (15)
Ei mitään eroa, samaa ohrasta tehtyä perustenttua, joka on aina yhtä hirveän makuista. Tyrnävän pottuviina on vielä hirveämpää tavaraa. Osta Jaloviinaa, se on parempaa. Siihen on pistetty sekaan jotain heikkolaatuista brandyä.
Kun mennään tietyn prosenttirajan ylitse niin kaikki on samaa paskaa käytännössä.
On niissä eroja vaikka nämä palstan tuohisuut ei niitä erottaisi.
Onko eri tomaattilajikkeissa eroa? Eri maitosuklaissa? Eri oluissa?
Ei ole suurta eroa. Paras toki on helpoin juoda kun siinä on pehmein maku, joissain halvimmissa saattaa olla sivumakua.
Mistä se maku siihen tulee, kun kyseessä on etanolia ja vettä?
Vierailija kirjoitti:
Mistä se maku siihen tulee, kun kyseessä on etanolia ja vettä?
Viljasta tietenkin
Vierailija kirjoitti:
Ei mitään eroa, samaa ohrasta tehtyä perustenttua, joka on aina yhtä hirveän makuista. Tyrnävän pottuviina on vielä hirveämpää tavaraa. Osta Jaloviinaa, se on parempaa. Siihen on pistetty sekaan jotain heikkolaatuista brandyä.
Aito votka valmistetaan perunasta tai sokerijuurikkaasta.
On noissa eroja. On hintavampia, jotka ovat pehmeitä ja suunmukaisia juotavia. Sitten on niitä huokeita, jotka sopivat lähinnä pissapojan säiliöön, haavojen desinfiointiin ja ehkä rankasti lantrattuna juotavaksi. Silloinkin voi näkökyky heikentyä.
Vierailija kirjoitti:
Mistä se maku siihen tulee, kun kyseessä on etanolia ja vettä?
Vedestä. Esim. kaikkien arvokkaimpien venäläisten vodkamerkkien vedenpuhdistustekniikka tulee Suomesta.
Vaikka suomalaiset ovat tottuneet keskimäärin erittäin hyvään veteen, esimerkiksi meillä joka toinen vieras mainitsee meidän veden hyvästä mausta. Kukaan ei osaa sitä kuvata, kuin että "hyvää vettä."
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä se maku siihen tulee, kun kyseessä on etanolia ja vettä?
Viljasta tietenkin
Kossu tehtiin perinteisesti perunasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä se maku siihen tulee, kun kyseessä on etanolia ja vettä?
Viljasta tietenkin
Kossu tehtiin perinteisesti perunasta.
Kossu on kossua. Suurin osa vodkasta on rukiista, ohrasta tai vehnästä. Pieni osa sokerijuurikkaasta.
Ei enää muutaman ryypyn jälkeen.