Jos te käytätte vain puolikkaan avocadon, niin miten te säilötte sen lopun puolikkaan?
Kommentit (16)
En kuori kokonaan ja pidän jääkaapissa/pöydällä. Ei mulla ainakaan tummu.
Sivelen sen sitruunamehulla, jätän kiven paikalleen ja tiukasti tuorekelmussa jääkaappiin.
Lorautan pullosta sitruunamehua puolikkaan päälle ja käärin elmukelmuun.
Rasiassa jääkaapissa. Tummuminen ei haittaa ja sitruubånamehulla sen saa taas vihreäksi.
yleensä kyllä tulee koko avocado käytettä kerralla
Jos sen kiven jättää siihen päälle niin ei tummu
Missä käytännön tilanteessa tarvitsee vain puolikkaan?
Vierailija kirjoitti:
Missä käytännön tilanteessa tarvitsee vain puolikkaan?
Ei missään.
Vierailija kirjoitti:
Missä käytännön tilanteessa tarvitsee vain puolikkaan?
Leivän päälle
Käytätkö yhtään bananaa ja orangea?
Vierailija kirjoitti:
Missä käytännön tilanteessa tarvitsee vain puolikkaan?
Kun syö sellaisenaan, esimerkiksi. Syön päivässä puolikkaan avokadon.
Ja itselläkin on se kokemus että se puolikas jossa on se kivi ei tummu.
Vierailija kirjoitti:
Missä käytännön tilanteessa tarvitsee vain puolikkaan?
Itse laitan puolikkaan paistetun kananmunan seuraksi. Tulee liian raskas jos laittaa kokonaisen.
Kelmuun ja jääkaappiin. Käytän seuraavana päivänä ja pieni tummuminen ei haittaa mua.
Avokado toki terveellistä, mutta tuntuu siltä, kuin suoraan voita suuhun laittaisi.
Käytän sen kokonaan.