Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko herneet aina syödä palkoineen vai onko joku tietty lajike sopiva siihen?

Vierailija
23.06.2025 |

Ravintolan salaatissa oli palkoineen niin mietinpä vaan, että jos kotiin ostaan, niin...? Mielestäni ne kaupan herneet on yleensä paksumpikuorisia kuin nuo.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuoret herneenpalot ovat yleensä paremman makuisia, kuin sellaiset mihin herneet ovat jo täysin kehittyneet. Sokeriherneet palkoineen ovat parhaita.

Vierailija
2/3 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ei nuo salaattiherneet näytä olevan ihan niin kypsiksi kasvaneet kuin nää mitä torilta voi ostaa.

Vähän sama nokkosen kanssa. Nuorista kasveista saa parempaa kuin vanhoista. Äläkä siis syö niitä nokkosia kypsentämättä tai voi vähän suussa poltella :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paloissa on sitkeitä osia ellei poista. Tai sitten kypsytys ja tietyn osan poisto, ruoto.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kuusi