Ärsyttää kun näin juhlapyhinä aina tulee näitä ruokahifistelijöitä/kokkeja, jotka
sormi ojossa sanoo miten ruoka pitää oikeaoppisesti valmistaa.
"Uudet perunat pitää käydä 5 hengen sormien läpi ja vain Neitsyt-horoskooppinen osaa valmistaa lihan oikein. Grillissä pitää olla edellisvuoden hiilet, kai nyt jokainen itseään arvostava kokki säilyttää viime juhannukselta jääneet grillihiilet jotta muhivat seuraavaa juhannusta varten jolloin naudan sorkkajänneliha saadaan oikean mureaksi"
"Oletko katkonut ruohosilpulin saksilla? Ei, ei ja ei! Parahdus sentään kun aromit lähtevät saksiviillon myötä juhannuksen yöhön kuin pieru Saharaan. Ruohosipuli pitää venyyttämällä vetää, jotta aromit säilyvät"
"Et kai juo viiniä grilliruoan kanssa. Juntti! Vain kalja kelpaa ja joskus siideri"
Sori, keksin nuo itse, mutta tuota tyyliä ne ohjeet on. 🙄
Kommentit (6)
Uusien perunoiden keittäminen on tarkkaa hommaa. Muut voi vetää vähän sinne päin.
Miten perunat on mahdollista keittää väärin?
Vierailija kirjoitti:
Miten perunat on mahdollista keittää väärin?
No, ihan vaikka keittämällä niitä liikaa tai liian vähän.
Varhaisperunat kiehuvaan veteen, keitetään puolikypsiksi. Vesi pois, talouspaperi kannen väliin. Kattila sammutetulle liedelle hetkeksi, kunnes perunat kypsyneet. Siinä ohje täydellisiin perunoihin, vaikka sitähän juuri et pyytänyt.
Vierailija kirjoitti:
Miten perunat on mahdollista keittää väärin?
Tuntemattoman huippukokin mielestä kaiken voi tehdä väärin.
Ei niitä tarvitse kuunnella.Ei ainakaan tehdä heidän ohjeiden mukaan.