Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Itsetehty gluteeniton siemennäkkäri
Kommentit (2)
Vaikein vaihe on taikinan levittäminen pellille kauttaaltaan yhtä tasaiseksi kerrokseksi, jotta ei tule reikiä, eikä liian paksuja kohtia. Muuten helppo ja mukava homma, ja tosiaan lopputulos on sen väärtti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Ei ole vaikeaa. Jos käytät pelkkiä siemeniä, voit lisätä sidosaineeksi psylliumia kaupan leivontahyllystä, jos taas tahdot mukaan kaurahiutaleita, et tarvitse sitäkään. Teen usein itse: siemenet ja muut kulhoon, suolaa, kenties leivinjauhetta, vettä ja hetken turvotus. Ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle ja pariinsataan asteeseen uuniin. Paistamisen jälkeen uuni pois päältä ja annan olla kuivumassa jälkilämmössä niin kauan kuin uunissa lämpöä on. Parempaa kuin ostettu Rosten.