Kolme parasta makkaraa?
Mielestäni poprilli, atrilli ja k-menu uunilenkki.
Kommentit (35)
Syön vain kaksi kerralla. Kolmas maistuu jos paskalta.
Huiluntuhti paras.Lihapitoisuus 87%.
Herkkumaksamakkara, tomaattimaksamakkara ja kolmatta en muista.
Soijanakki. Tofumakkara ja Kasvisnakki.
Maksamakkara, musta makkara ja merimakkara.
Vierailija kirjoitti:
Syön vain kaksi kerralla. Kolmas maistuu jos paskalta.
Oletko sinä sitäkin maistanut?
Gouter, hk:n sininen ja hk:n nakit
Snellmanin Bratwurst, Snellmanin Chorizo ja Makulihan Boomeri.
Semmoinen makkara missä on vähintään 90% lihaa.
Nahka Fagotti naapurista. Leualla voi naputtaa rytmiä fagotin juuressa oleviin nahka marakasseihin.
Camping, Aurella ja Juusto Wilhelm
1 - 2 - 3 ja vielä neljäskin jälkkäriksi.
Snellman chorizo ja atria hiillos kun ulkosalla esim rannalla tai jossain ulkotulilla.
Kolmas unohtui, ehkäpä huiluntuhti kuoreton.
lihamestarin erikoinen on 100% lihaa. Sitä saa aina sieltä taka huoneesta.
Snellman sulatejuusti habanero, kivikylän juustotuhti, HK maakarit chorizo.