Katselin äsken ostoksilla kun ihmiset osti jänteistä kasleria ja halpaa porsasta juhannusgrillauksiin
Kommentit (13)
Suomen suurin ongelma on jänteiset ja sitkeät lihat. Joita ei saada millään koneella ilmeisesti siistittyä. Ihminen on koira? Ulkomailla onnistuu.
Hanki elämä ettei tarvitse muita kytätä.
Mitä kasler on? Olen kuullut vain possun niskasta eli kasslerista.
Kasler on ihan parasta grillilihaa. Se on ainoa, joka säilyy mehevänä, vaikka liha olisikin grillissä tovin liian pitkään ison porukan syödessä vähän eri tahtiin.
Pannulla paistetaan sitten niitä toisenlaisia lihoja, mielellään medium miinus.
Kassler jota ei ole valmismarinoitu on hyvin tehtynä 100x parempaa kuin esim kirjaimellisesti perseestä revitty Entrecote mitä alettiin myydä hirveään ylihintaan tuulipuvuille kun jämäpihville keksittiin "hienompi" nimi...
Vierailija kirjoitti:
Kasler on ihan parasta grillilihaa. Se on ainoa, joka säilyy mehevänä, vaikka liha olisikin grillissä tovin liian pitkään ison porukan syödessä vähän eri tahtiin.
Pannulla paistetaan sitten niitä toisenlaisia lihoja, mielellään medium miinus.
Mikä on kasler????? Kasslerin tiedän.
Possu on parasta
Parasta saslikkia saa possunniskasta jos osaa laittaa
toki tuskin vielä juhannusjuttuja ostetaan
Ostin tänää juhannukseksi 8 pack halvinta lageria. En tiiä jaksanko juoda kokonaan tulee niin humalaan
T.gen z
Miten siis havaitsit, että se oli jotenkin erikoisen jänteistä kassleria? Possunniska eli etuselkä on todella hyvä grilliliha. Tarpeeksi rasvaa. Ei kuivu. Tuosta tulee ihan jumalaisia grilliruokia ja esim. pulled porkin tekemiseen tuo on se juuri osa, mitä kannattaa käyttää! Kun tuohon paistaa rapean pinnan ja kypsentää, niin moni naudan pihvikin häviää. Juhannuksena myös kun on iso porukka syömässä, niin tuolla voi varmistaa, ettei kenellekään todellakaan nälkä jää, vaikka syöjiä 15. Ja jotkut vetää reilun puolikiloa lihaa.
Tarkkaan pitää moukat kyylää että tänne voi kertoa jänteistä. 🤭
Helvetti kun tuo prisman siivooja kyttää kaikkia!