Taas tuli ostettua avokadoja jotka ei kypsy ikinä.
Kommentit (21)
Laita ne suljettuun pussiin omenoiden kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Kypsytä ne folioon käärittynä uunissa.
Oikeesti? No kiitos vinkistä.
Vaihda ne mangoihin. Mango on hedelmien mersu.
Avokadon voi laittaa 4-7 tunniksi peräsuoleen kypsymään. Pehmenee ja kypsyy mukavasti.
Minigrip pussiin niin pehmenee. Paitsi jos on lidlistä niin ei auta sekään.
Niistähän näkee väristä onko ne kypsiä kaupassa , eli ne on rusehtavia kun ne on kypsiä.
Ne ei kypsy jääkaapissa. Kypsä avokado tuoksuu erilaiselle. Nuuhki niitä, että erotat kypsän ja raa'an hedelmän vastaisuudessa.
Pyydä 007:n kuulustelijoita vähän pehmittämään myös avokadosi.
Esim omena, banaani ja päärynä erittävät etyleeni nimistä kaasua joka vanhentaa/kypsyttää pikana viereen laitettuja muita hedelmä ja vihannestuotteita. Jos laittaa samaan pussiin saattaa toimia.
Vierailija kirjoitti:
Ne ei kypsy jääkaapissa. Kypsä avokado tuoksuu erilaiselle. Nuuhki niitä, että erotat kypsän ja raa'an hedelmän vastaisuudessa.
Kaupassa ei nuuhkita yhtään mitään.
Yleensä avokadot kypsyvät paremmin, jos laittaa ne paperipussiin yhdessä omenan tai banaanin kanssa, koska ne erittävät etyleeniä, joka nopeuttaa kypsymistä.
Vierailija kirjoitti:
Niistähän näkee väristä onko ne kypsiä kaupassa , eli ne on rusehtavia kun ne on kypsiä.
Ei vaan meidän kaupan avokadot. Ruskea voi olla aivan kivikova ja seuraavana päivänä mätä. Lopetin noiden ostamisen jokunen vuosi sitten, joskus ostan pakastekuutioita tai tuoreguacamolea. Kaupoissa on paljon muitakin hedelmiä ja kasviksia ostettavaksi, ei hyvä ruokavalio tarvitse erityisesti juuri avokadoa.
Vierailija kirjoitti:
Ne ei kypsy jääkaapissa. Kypsä avokado tuoksuu erilaiselle. Nuuhki niitä, että erotat kypsän ja raa'an hedelmän vastaisuudessa.
Huoneenlämmössä nuokin säilytetään eikä jääkaapissa. Se on niille aivan liian kylmä.
Vierailija kirjoitti:
Prisman tarjousavokadot?
Jep
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niistähän näkee väristä onko ne kypsiä kaupassa , eli ne on rusehtavia kun ne on kypsiä.
Ei vaan meidän kaupan avokadot. Ruskea voi olla aivan kivikova ja seuraavana päivänä mätä. Lopetin noiden ostamisen jokunen vuosi sitten, joskus ostan pakastekuutioita tai tuoreguacamolea. Kaupoissa on paljon muitakin hedelmiä ja kasviksia ostettavaksi, ei hyvä ruokavalio tarvitse erityisesti juuri avokadoa.
Pirkka Parhaat guacamoledippi on ihan törkeen hyvää <3
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niistähän näkee väristä onko ne kypsiä kaupassa , eli ne on rusehtavia kun ne on kypsiä.
Ei vaan meidän kaupan avokadot. Ruskea voi olla aivan kivikova ja seuraavana päivänä mätä. Lopetin noiden ostamisen jokunen vuosi sitten, joskus ostan pakastekuutioita tai tuoreguacamolea. Kaupoissa on paljon muitakin hedelmiä ja kasviksia ostettavaksi, ei hyvä ruokavalio tarvitse erityisesti juuri avokadoa.
Pirkka Parhaat guacamoledippi on ihan törkeen hyvää <3
Avokadon määrä taitaa olla yli 90 prossaa, eli lähes täyttä tavaraa. Lasipurkkiguacamolessa prossa taitaa olla 14, vuosikaudet olen itsekin ostanut vain tuota tuoredippiä. Eikä tule kuorista ja siemenestä biojätettä.
Avokadoja ei kannata ostaa, jos ovat kovia. Ne eivät todellakaan kypsy kotona, vaan pilaantuvat sitten suoraan suunnilleen. Edes ne 'ready to eat' -avokadot eivät aina ole oikeasti kypsiä. Niitä pidän päivän tai pari pöydällä ja vasta, kun ovat hieman lisää pehmenneet, siirrän ne jääkaappiin.
Vierailija kirjoitti:
Avokadoja ei kannata ostaa, jos ovat kovia. Ne eivät todellakaan kypsy kotona, vaan pilaantuvat sitten suoraan suunnilleen. Edes ne 'ready to eat' -avokadot eivät aina ole oikeasti kypsiä. Niitä pidän päivän tai pari pöydällä ja vasta, kun ovat hieman lisää pehmenneet, siirrän ne jääkaappiin.
Pilaat siis niitä lisää jääkaappisäilytyksellä. Mistä helkkarista teitä jääkaappiuskovaisia oikein sikiää, suurimmalle osalle se kun on aivan liian lyömä säilytyspaikka.
Kypsytä ne folioon käärittynä uunissa.