Oletko tehnyt Marry Me Chickeniä? Ajattelin kokeilla ekaa kertaa, vinkkejä?
Oletan että tämä on ihan kelpo resepti https://www.k-ruoka.fi/reseptit/marry-me--kana
Lisäkkeeksi tekisi mieli jotain kasviksia kuten paahdettua kesäkurpitsaa niin mitä olette yleensä laittaneet?
Kommentit (38)
en tee kookaupan ohjeilla koskaan!
https://kotiliesi.fi/ruoka/marry-me-kana/
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/reseptit/resepti/harri-syrjasen-marry-…
https://www.hellapoliisi.fi/reseptit/broileri-ja-kanaruoat/marry-me-chi…
ohjeesta on niin monta versiota kuin on kokkiakin. Se on helppo, yksinkertainen ohje, et voi epäonnistua!
Vierailija kirjoitti:
Nai minut, kana?
no joo, olkoon.
Nainen teki päivälliselle ja vieras sanoi että on niin ihanaa että voisitko "marry me" siitä nimi!
Vierailija kirjoitti:
Kuvottavaa.
Housuissas on kuvottavaa!
Aloittelija kysyy vinkkiä ja sä tuut ilkeilemään!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nai minut, kana?
no joo, olkoon.
Nainen teki päivälliselle ja vieras sanoi että on niin ihanaa että voisitko "marry me" siitä nimi!
Aikamoisen riskin on ottanut.
Vierailija kirjoitti:
en tee kookaupan ohjeilla koskaan!
https://kotiliesi.fi/ruoka/marry-me-kana/
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/reseptit/resepti/harri-syrjasen-marry-…
https://www.hellapoliisi.fi/reseptit/broileri-ja-kanaruoat/marry-me-chi…
ohjeesta on niin monta versiota kuin on kokkiakin. Se on helppo, yksinkertainen ohje, et voi epäonnistua!
Hmm aika erikoista että Kotilieden kuvassa on sitruunaa mutta reseptissä ei. Muutoin se resepti noudattelee kyllä pitkälti tuota K-kaupan.
Tein kerran ja oli ihan ok, suolan kanssa kannattaa olla varovainen, kun tulee parmesania ja kanafondia, niin tulee helposti liikaa suolaa. Tuore timjami on kyllä hyvä. Mutta ei se nyt niin erikoista ollut että.ketään alkaisin kosimaan.
Laitan itse ensin kanapalat maustumaan hetkeksi. Mausteet tandoori, kurkuma, paprika, suola jne.
Sitten kuorin ja palastelen perunat ja porkkanat.
Isoon kattilaan kanapalat, pyree ja arskakuivatut tomppapalat.
Pyörittelen hetken kattilassa ja sitten lisään perunat ja porkkanat. Vettä sen verran että peittyy.
Keitän miedolla lämmöllä 40 min.
Sitten kerma joukkoon ja vielä 5 minsaa lämmöllä.
Valmista.
Vierailija kirjoitti:
Laitan itse ensin kanapalat maustumaan hetkeksi. Mausteet tandoori, kurkuma, paprika, suola jne.
Sitten kuorin ja palastelen perunat ja porkkanat.
Isoon kattilaan kanapalat, pyree ja arskakuivatut tomppapalat.
Pyörittelen hetken kattilassa ja sitten lisään perunat ja porkkanat. Vettä sen verran että peittyy.
Keitän miedolla lämmöllä 40 min.
Sitten kerma joukkoon ja vielä 5 minsaa lämmöllä.
Valmista.
No tällä kyllä ei rehellisesti vaikuta olevan mitään tekemistä alkuperäisen reseptin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan itse ensin kanapalat maustumaan hetkeksi. Mausteet tandoori, kurkuma, paprika, suola jne.
Sitten kuorin ja palastelen perunat ja porkkanat.
Isoon kattilaan kanapalat, pyree ja arskakuivatut tomppapalat.
Pyörittelen hetken kattilassa ja sitten lisään perunat ja porkkanat. Vettä sen verran että peittyy.
Keitän miedolla lämmöllä 40 min.
Sitten kerma joukkoon ja vielä 5 minsaa lämmöllä.
Valmista.
No tällä kyllä ei rehellisesti vaikuta olevan mitään tekemistä alkuperäisen reseptin kanssa.
En sanonutkaan niin. Eikä tämä ole mistään reseptistä otettu. Kunhan ajattelin kertoa oman versioni.
Anteeksi.
Vierailija kirjoitti:
Laitan itse ensin kanapalat maustumaan hetkeksi. Mausteet tandoori, kurkuma, paprika, suola jne.
Sitten kuorin ja palastelen perunat ja porkkanat.
Isoon kattilaan kanapalat, pyree ja arskakuivatut tomppapalat.
Pyörittelen hetken kattilassa ja sitten lisään perunat ja porkkanat. Vettä sen verran että peittyy.
Keitän miedolla lämmöllä 40 min.
Sitten kerma joukkoon ja vielä 5 minsaa lämmöllä.
Valmista.
Arskakuivatut tomskupalat? Voikkuli sai haastajan.
Ei mulla muuta, jatkakaa!
Joo mä kokeilin reseptiä. Ihan syötävää, muttei erinomaista. Olen muutenkin kyrpiintynyt resepteihin. En löydä mitään tarpeeksi haastavaa.
Vasta tehtiin lohta soossin kanssa eilisellä Hesarin reseptillä. Keräilin jopa villiorvokkeja,mansikankukkia ja vuohenkaalin ja maitohorsman lehtiä koristeeksi kurkun ja retiisin rinnalla.
Vierailija kirjoitti:
"Sitten kuorin ja palastelen perunat ja porkkanat."
Ei se silloin ole "marru me" kanaa jos on noi mukana!
Jotkut tekee oikean ohjeen mukaan!
On muuten aivan sikavittumaista yrittää keksiä jotain haastetta, kun vaan on niin hyvä ja taitava,
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan itse ensin kanapalat maustumaan hetkeksi. Mausteet tandoori, kurkuma, paprika, suola jne.
Sitten kuorin ja palastelen perunat ja porkkanat.
Isoon kattilaan kanapalat, pyree ja arskakuivatut tomppapalat.
Pyörittelen hetken kattilassa ja sitten lisään perunat ja porkkanat. Vettä sen verran että peittyy.
Keitän miedolla lämmöllä 40 min.
Sitten kerma joukkoon ja vielä 5 minsaa lämmöllä.
Valmista.
No tällä kyllä ei rehellisesti vaikuta olevan mitään tekemistä alkuperäisen reseptin kanssa.
En sanonutkaan niin. Eikä tämä ole mistään reseptistä otettu. Kunhan ajattelin kertoa oman versioni.
Anteeksi.
Kukaan ei kysynyt "Miten teet kanapadan?" vaan "Miten teet Marry Me Chickenin?"
"Marry me -kana on ruokalehden resepti, josta koko kuvausryhmä tykkäsi
Marry Me Chicken eli naimakana singahti suosioon jo 2016, kun ruokalehti Delishin toimittaja Lindsey Funston teki kuvauksissa sisilialaishenkistä kanaruokaa, jossa broilerinfileet upotettiin parmesaanilla ja kermalla aateloituun kanakastikkeeseen, joka vielä maustettiin yrteillä ja aurinkokuivatuilla tomaateilla.
Kuvausten tiimi oli maistanut kuvausruokaa ja huudahtaneet spontaanisti kehuja ruoalle:
Id marry you for that chicken!
Oh my God, thats marriage material!
Marry me -kana oli siis niin hyvää, että ruokailun lopussa voi odottaa kosintaa."
Tässä yksi versio "marry me" tarinasta!
Yhtä useita kuin ohjeitakin.
Vähän pliisu, parempaa tulee Sikke Sumarin reseptillä
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005408288.html
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"Sitten kuorin ja palastelen perunat ja porkkanat."
Ei se silloin ole "marru me" kanaa jos on noi mukana!
Jotkut tekee oikean ohjeen mukaan!
Minä olen tehnyt tuollaista ruokaa useita vuosia ennen koko reseptin julkaisemista, mitäs siihen sanot? Itse asiassa se on huono kokki, joka tarvitsee joka ikiseen ruokaansa kirjaimellisen reseptin.
En ole tehnyt, mutta olen jo kanan kanssa naimisissa
Vierailija kirjoitti:
Vähän pliisu, parempaa tulee Sikke Sumarin reseptillä
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005408288.html
Jännä että on noin samat ainekset mutta ei sanallakaan mainittu mistä saanut idean.
Nai minut, kana?