Lue keskustelun säännöt.
Kotikokit hoi! Lohimedaljongeista
28.06.2011 |
Ostin just elämäni ensimmäisen kerran lohimedaljonkeja, kun oli edullisia. Miten valmistan? Paistanko pannulla? En ole ennen paistanut kalaa, vaan tehnyt uunissa. Antakaahan parhaat vinkkinne.
Kommentit (8)
Merisuolaa ja sitruunapippuria, 15 min, 200 C.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lisää kalan pintaan suolaa ja pippuria. Nams!
Ja kiitos jo näistä vinkeistä! :)
t. ap
Voissa. Päälle sitruunapippuria, tai sitten vain ripaus suolaa ja pippuria ja vaikka pöytään sitruunalohkoja.
Valele kalaa pannulla olevalla voilla paistamisen aikana.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
joko suoraan paistolevylle tai kääräse vaikka folioon?
Eikä liian kauaa, jätä punertavaksi sisältä.