Mitä öljyä käytätte paistamiseen?
Kommentit (63)
Kaikkeen extra virgin -oliiviöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Kaikkeen extra virgin -oliiviöljyä.
Kestää huonosti kuumentamista.
Margariini ja rypsiöljy eivät ole paistoöljyjä sillä ne muuttuvat jopa myrkyliseksi paistolämpötiloissa. Jopa voi muuttuu pienessä määrin.
Paistaminen muuttui pakolliseksi savanilla syötävien ruokin muututtua loisia täynnä olevaksi ruoaksi. Jopa kasvikset. Ettekö lue varoituksia ulkomaisista marjoista - kyllä - mansikka olisi paistettava jos se kerätään myrkytämätömältä pellolta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikkeen extra virgin -oliiviöljyä.
Kestää huonosti kuumentamista.
Päivitä tietosi.
suolaista voita-jos teen isomman satsin ruokaa ja muitakin syö. just jos munat paista, sininen keiju. oliiviöljy ohra-riisille ja keitinjuttuihin. ei muita.
Vierailija kirjoitti:
En paista mitään.
Paistan lettuja kerran vuodessa rypsiöljyllä. Vihaan paistamista. Teen ruoan muilla tavoilla.
Voin ja oliiviöljyn sekoitusta. Kanaan kookosöljyä. Kova rasva ei pelota
Vierailija kirjoitti:
Voin ja oliiviöljyn sekoitusta. Kanaan kookosöljyä. Kova rasva ei pelota
Eihän siinä mitään pelättävää olekaan.
Oliiviöljyä etupäässä voin kanssa. Rypsi närästää hirveästi, mutta sitä käytetään uppopaistamiseen pari kertaa vuodessa.
vanhaa käytettyä moottoriöljyä...kierrätys ja uusiokäyttö kunniaan..
Puristan persefinnejä pannulle.