Jos teette pyttipannua niin mitä mausteita? Jeeraa?
Jeeran lisäksi laitan valkosipulijauhetta, suolaa ja mustapippuria. Jauhetta sen takia, kun ei ole valkosipuleita.
Kommentit (11)
Laitatko tosiaan mustapippurin kokonaisena?
Tölkki kikherneitä, paprikajauhetta
Perunaa, sipulia, lihapullaa tai nakkeja, kirsikkatomaatteja, kapriksia
Jeera nyt ei mitenkään kuulu pyttipannuun mutta ei sen käyttöä mikään lakikaan kiellä.
Pannulle voita sulamaan, sinne kuullostumaan sipuli ja mausteet makua aukomaan..suolaa, mustapippurijauhetta sekä paprikajauhetta, sitten perunapalat, sitte makkarapalat tai lihapullat.
Vierailija kirjoitti:
Pannulle voita sulamaan, sinne kuullostumaan sipuli ja mausteet makua aukomaan..suolaa, mustapippurijauhetta sekä paprikajauhetta, sitten perunapalat, sitte makkarapalat tai lihapullat.
Taas on joillakin lukemisen ymmärtämisen kanssa ongelmia, voivoi.
Vierailija kirjoitti:
Jeera nyt ei mitenkään kuulu pyttipannuun mutta ei sen käyttöä mikään lakikaan kiellä.
Jos tykkää niin kuuluu. Huippukokitkin tekevät joskus pyttipannua ja laittavat siihen jeeraa (jos asiakas haluaa).
Ravintola-alalla suuresti halveksitaan ihmisiä, jotka laittavat jeeraa pyttipannuun. Häpeäisit!
Ceynneä ja valkopippuria vähän mukaan