Paljonko "reilun hintainen" baklavan maksaa suomessa?
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Lidlissä on sitä joskus.
Kilohinta?
Häh, eiks toi ole sama kuin kypäräpipo?
Vieeirailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lidlissä on sitä joskus.
Kilohinta?
Ei mitään merkitystä. On edullinen.
Etenkin kun se on vehnää, halvinta öljyä ja sokerisiirappia.
Baklavan tekoon menee paljon aikaa. Jokainen voi kokeilla ihan kotonaan.
Vierailija kirjoitti:
Lidlissä on sitä joskus.
Ne ei ole hyviä.
Haluaisin sitruunalla maustettua baklavaa, tai persikalla tai kirsikalla tai banaanilla, tai granaattiomenasiirapillakin olisi kiva. Pelkkä sokeriliemi on tylsän makuista.
Vierailija kirjoitti:
mistä muuten saa HYVÄÄ baklavaa?
Varmaankin jostain Alanyasta, tai muusta lähi-itä-aasiakaupasta.
Vierailija kirjoitti:
Haluaisin sitruunalla maustettua baklavaa, tai persikalla tai kirsikalla tai banaanilla, tai granaattiomenasiirapillakin olisi kiva. Pelkkä sokeriliemi on tylsän makuista.
Ihan vapaasti saat haluta.
Mitä tarkoitat reilun hintaisella? Siis, että on kallis hinta vai, että on reilulta tuntuva tarjoushinta?
Lidlin on aika kaukana hyvästä baklavasta. Jostain leipomostahan tuollainen pitäis hakea. Varmaan maksaa joku 400 €/kg
Turkkilaisten pitämässä kaupassa maksaa kunnon Baklava kaksi euroa palalta. Joskus ostan sellaista pistaasilla koristeltua. Onhan se painavaa tavaraa, mutta kyllä kilohinta on varmaan viitisen kymppiä. En ole pitänyt kalliina, kun on hyvää ja tosi työlästä tehdä.
Alanaya market baklavan on paskan makuista. Turkkilainen huijaa aina.
Vierailija kirjoitti:
Baklavan tekoon menee paljon aikaa. Jokainen voi kokeilla ihan kotonaan.
Eikäs noissa ählämimaissa ole aika huonot tuntipalkat?
Tuskin niitä nyt suomessa leivotaan
.