Käytätkö mineraalisuolaa vain vanhanaikaista merisuolaa?
Mitä suolaa käytät ruoanlaitossa silloin, kun käytät?
Kommentit (13)
En käytä merisuolaa ollenkaan koska en tykkää sen mausta.
Käytän merisuolaa. On maukkaampaa.
Tottakai arkena Pan-suolaa joka on mineraalisuoloista parhaimman makuista. Mutta ei sillä joulukalaa graavata.
Harmaata merisuolaa sellaiseen, mihin voi laittaa isoja nokareita. Ripottelusuolana himalajan vuorisuolaa. Näissä molemmissa 80-90 mineraalia.
Luotan 100% enemmän luontoon kuin tiedeukkoihin.
Vierailija kirjoitti:
Käytän vain modernia merisuolaa
Itse suosin postmodernia merisuolaa.
Mikä suola lienee "vanhanaikaista"? Kaikenlaisia suoloja on ollut siitä asti kun suolat yleensä löydettiin ja niitä osattiin käyttää. Itse olen käyttänyt Camarquen suoloja jo vuosikymmeniä eikä niistä tule vanhanaikaisia koskaan.
Kumpikohan se on vanhempaa suolaa, mineraali vai merisuola. Mieti...