Lue keskustelun säännöt.
Vaniljaa ja sokeria leipätaikinaan?
20.05.2025 |
Mä lähdin lukion jälkeen välivuodeksi Ruotsiin tätini luokse. Tein töitä paikallisessa marketissa. Siellä tuli ensirakastuminenkin sitten ja lopulta sielä vierähti 4 vuotta, kunnes eron, tädin kuoleman ym asioiden myllerryksessä päätin muuttaa takaisin suomeen.
Eräs asia mihin Ruotsissa huomaamatta tottui, oli se, että leipäkin oli kuin vehnäpitko suomessa, sokeria, jopa vaniljaa, oli lisätty leipätaikinaan. Eilen ruotsin serkku tuli kylään tänne Ouluun ja hänellä oli ruotsalaista leipää. Ja hyi, nyt se maistui ällöltä, makeaa leipää. yäk.
Mitä mieltä olet, kuuluuko vaniljasokeri leipään?
Kommentit (2)
Suurimmassa osassa leipiä on sokeria, ei ne muuten kohois
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eikös siinä yhdessä Pågenin suomessakin myytävässä leivässä ole sokeria, ainakin siirappia? En muista oliko vaniljaa, mutta oli kyllä makeampaa leipää kuin mihin suomessa on totuttu.