Voi miten meitä on huijattu! Oletteko kokeilleet vanhanajan maitoa ruuanlaitossa?
Tein riisipuuron siihen ja meinas itku päästä, oli niin hyvää, pehmeää ja suloista, aivan ihanan makuista. Miten meidät on saatu ostamaan täysin mauttomia rasvattomia maitoja, kun makuero kevytmaitoonkin on ihan hurja?!
Harmi, että on vain sesonkituote. Minä aion laittaa palautetta Valiolle ja toivoa jatkoa.
Kommentit (8)
katsoa jos ensi vuonna osuu kohdalle. Minä olen siirtynyt kevyt luomumaitoon se on paljon parempaa kuin rasvaton ja jouluna teen riisipuuron täysmaitoon.
Karppauskirja Ruokavallankumous avasi silmäni.
kun tuota "lehmäntissimaitoa" on joutunut juomaan lapsena ihan jatkuvasti, ja vielä 80-luvun lopulla anoppilassa miniäntekelettä kiusattiin juuri laitumelle päässeiden lehmien maidolla, niin en kyllä kaipaa kys. tavaraa.
Kevytmaito kelpaa mulle edelleen, thanks.
ja upposi vauhdilla! Aiemmat ykkösmaitopuurot ovat jääneet syömättä.
En kyllä ruokajuomaksi sitä tarjoaisi, mutta ruuanlaitossa silloin tällöin kyllä.
Meillä sitä ei ole ollut ikinä, joten ruoka on maistunut ruualta.
onhan tuo ihan erilaista. Punaisen maidon ja kerman välissä. Ternimaidosta tuli hyvää juustoa.
Suomalaiset on irtautuneetjo maanviljelystä kun pitää lehmän maitoa ja traktoria ihmetellä.
;-D
että voin kulutus on kasvanut, koska ihmiset eivät enää suostu käyttämään mauttomia kissanrasvoja.
Ilmeisesti makua on ruvettu arvostamaan enemmän!