Tein suolattoman makaronilaatikon.
Käytin kevyt jauhelihaa, makaronia ja sitten laitoin lihaliemi vedet makaronien sekaan.
Plus muna ja muut mausteet.
Suola tietty pois ja lihakin on vähäsuolainen.
Tämähän onnistu hyvin!! Ei edes maussa huomannu mitään.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
0/5. Lihaliemessä on valtava määrä suolaa.
Mitä? En tienyt. Luin vain natriumista, mutta eikös se ole luonnon suolaa ja terveellistä.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
0/5. Lihaliemessä on valtava määrä suolaa.
Mitä? En tienyt. Luin vain natriumista, mutta eikös se ole luonnon suolaa ja terveellistä.
Ap
Kiusallisen surkea provo yritys.
Me tehdään oikeasti suolatonta makaronilaatikkkoa, koska perheenjäsenellä on tauti, jossa ei saa syödä suolaa yli 4 grannaa päivässä tai tulee kauhea sairaskohtaus. Tuo määrä tulee helposti jo jos syö muutaman palan leipää päivässä. Halukkaat voivat sitten itse ripotella suolaa omaan ruokaansa. Vähempi vielä riittää, kun se suola on ruuan pinnalla.
neljä valkoits tappajaa: suola, sokeri ja kova rasva.
Vierailija kirjoitti:
Me tehdään oikeasti suolatonta makaronilaatikkkoa, koska perheenjäsenellä on tauti, jossa ei saa syödä suolaa yli 4 grannaa päivässä tai tulee kauhea sairaskohtaus. Tuo määrä tulee helposti jo jos syö muutaman palan leipää päivässä. Halukkaat voivat sitten itse ripotella suolaa omaan ruokaansa. Vähempi vielä riittää, kun se suola on ruuan pinnalla.
neljä valkoits tappajaa: suola, sokeri ja kova rasva.
Älä jaksa.
0/5. Lihaliemessä on valtava määrä suolaa.