Keitto"resepteissä" ei ole mitään järkeä.
Itse sekoitan fiiliksen mukaan sitä mitä sattuu olemaan. Onnistumisprosentti on 100.
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Mausta ja maista -periaatteella mennään.
Kannaattaa muistaa aina voi lisätä mutta pois ei saa.
Tämä! Paiskon kattilaan kypsymisajan mukaan. Ja valmiinkin makua voi vielä säätää.
Vieraille keksin ralliranskankielisen nimen ;-)
On niitä joskus tullut vastaan sellaisiakin, että ei olisi tullut mieleen kokeilla. Yksi oli sellainen, että siihen tuli banaania, sipulia, tomaattimurskaa ja kermaa. Herkullista.
Toiseen tuli välimerenmausteista kermaviiliä (jota ei enää saa kaupasta), punaisia linssejä ja tomaattimurskaa. Nam.
Kumpaakaan näistä ei olisi tullut mieleen kokeilla ilman reseptiä.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki keittokirjat turhia ?
ei toki niille jotka ekaa kertaa ikinä jotain kokkaa
Keittokirjoista saa ideoita, jos oma pää ei enää keksi.
Vierailija kirjoitti:
Keittokirjoista saa ideoita, jos oma pää ei enää keksi.
Päinvastoin, kirjoista löydät ehkä sata rajoitinta, oikeasti keittoja on rajaton määrä. Soup de la infinity
Keitot ja padat tehdään aina reseptittömästi tyylillä otetaan mitä on ja sovelletaan siitä.
Vierailija kirjoitti:
Keitot ja padat tehdään aina reseptittömästi tyylillä otetaan mitä on ja sovelletaan siitä.
Eli kanakeitto: ruskista kana pannulla, sitten kattilaan vettä ja vihanneksia ja mausteita, keitä ja lisää kana? Niinkö?
Mausta ja maista -periaatteella mennään.