Alkaako maustettu soija- ja hernerouhe maistumaan naudalta? Kun tarpeeksi maustaa
Kuka pöljä ehdottaa ko. rouheita naudanlihan tilalle? Tai järvikalaa:)
Kommentit (19)
Jauhelihamausteella kun maustaa soijarouheen niin ihan käy naudanlihasta.
Lihaliemikuutio joukkoon ja täydestä menee.
Aikoinaan sanottiin että kun laittaa riittävästi mausteita niin pilaantunutkin ruoka menee ihan kivasti.
Ei ala. Ja osalle ihmisiä suutuntuma voi olla hankala.
Laita muhimaan naudanlihan kanssa ja hetkenpäästä heitä soijat menemään, niin jäljellejäänyt maistuu ihan naudalta.
Miksi sen pitäisi maistua lihalle? Eikö riitä hyvälle?
Lihantuottajat taas ruikuttaa.
Hernerouheen makua ei peitä edes chili. Soijarouhe taas maistuu tunkkaiselta vaikka miten maustaisi. Ei kasviproteiinin kuulukaan maistua lihalta.
Ei, mutta se on ihan ok:n makuista, kun laittaa paljon oliiviöljyä, valkosipulia, lihaliemikuution, mustaapippuria ja basilikaa sekä tekee ruoasta tomaattipohjaisen.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Itse tykkään käyttää Hernistä, mausteisessa keitossa menee ihan broilerista. En ymmärrä, miten joku voi olla niin vastaan monipuolista syömistä ja erilaisia kokeiluja, kyllästyisin jauhelihaan alta viikossa, jos sitä olisi pakko syödä joka päivä.
Vierailija kirjoitti:
Itse tykkään käyttää Hernistä, mausteisessa keitossa menee ihan broilerista. En ymmärrä, miten joku voi olla niin vastaan monipuolista syömistä ja erilaisia kokeiluja, kyllästyisin jauhelihaan alta viikossa, jos sitä olisi pakko syödä joka päivä.
Kirjoituksesi on rustiriitainen. Puhut monipuolisesta syömisestä, mut yks kaks joku söisi vain jauhelihaa..
Lihaa, jo yksinonaan, jauhelihaa on montaa erlaista sorttia ja laatua
Jostain luin/kuulin, että naudan veren tai naudan rasvan makua on vaikea jäljitellä, mutta niitä lisäämällä pääsisi lähelle.
Soija on ihan kamalaa. Kokeile kvinoaa tai linssejä. Linseistä saa varsin herkullistä ruokaa. Kannatta ostaa oikeita kuivia linssejä eikä niitä kaupan pikkupurkeissa myyviä suolaliemiversioita. Ovat kalliitakin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse tykkään käyttää Hernistä, mausteisessa keitossa menee ihan broilerista. En ymmärrä, miten joku voi olla niin vastaan monipuolista syömistä ja erilaisia kokeiluja, kyllästyisin jauhelihaan alta viikossa, jos sitä olisi pakko syödä joka päivä.
Kirjoituksesi on rustiriitainen. Puhut monipuolisesta syömisestä, mut yks kaks joku söisi vain jauhelihaa..
Lihaa, jo yksinonaan, jauhelihaa on montaa erlaista sorttia ja laatua
Kalajauhelihaa
possu
nauta
possunauta eri pitoisuuksilla
lammas
kana
kalkkuna
Tuossa jo jokaiselle päivälle oma lihansa.
Miksi kasvisten pitäisi maistua lihalta? Hyväksytään, että kasvisruokavalio tarkoittaa kasvistenmakuista ruokaa, liha on sitten erikseen. Muistelen, että ne savumausteet jne. aiheuttaa syöpää, joten ne pitää unohtaa. Eikö kvinoa tai kikherbe muka maistu sellaisenaan hyvältä, lihahan ei tarvitse kuin suolaa mausteeksi.
Soijarouhe on kamalaa
Hernis on kamalaa
kvinoa on pahaa
nyhtökaura ja härkis se kuraa vasta onkin
ainoa, mikä on syötävää on quorn ja kaupan valmiit mustapapupihvit.
Vierailija kirjoitti:
Jostain luin/kuulin, että naudan veren tai naudan rasvan makua on vaikea jäljitellä, mutta niitä lisäämällä pääsisi lähelle.
Tomaattipyre on hyvä soijan maustamiseen. Tuo vähän sellaista lihantapaista makua ruokaan. Sitten lisäksi reippaasti mausteita.
Siis eihän se tietysti naudalta maistu, eikä kukaan kai semmoista yritäkään. Mutta siitä voi saada hyvää maustamalla, mutta tietysti eri tavalla hyvää kuin naudanliha. Samoin se kala, siitäkin voi saada hyvää, mutta ei se tietenkään mitenkään naudanlihan makua muistuta. Mulle ainakin pääasia, että ruoka on hyvää, ei sen tarvi juuri miltään tietyltä maistua.
Tutkin juuri tänään ravintoainetaulukoita ja idätetyssä mung-pavussa on enemmän proteiinia kuin proteiinipitoisimmassa naudanlihassa.
Vähän lehmänkakkaa sekaan niin aivan naudalta maistuu.