Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka usein syötte pekonia?

Vierailija
01.05.2025 |

Pekonia saisi syödä vain kerran vuodessa?

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran olen maistanut, toista kertaa ei tule

Vierailija
2/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonia en syö. Nyt ajattelin ostaa tankoparsaa ja kiepauttaa parsojen ympäri tämän kerran. Parsatkin vähän vielä kokeilussa. Pissa haisi todella voimakkalle kun viimeksi kokeilin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran kymmenesessä vuodessa.Jos silloinkaan.

Vierailija
4/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvainen pekoni paistinpannulla parilla kananmunalla höystettynä on työmiehen aamiainen.

Vierailija
5/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutaman kerran vuodessa, yleensä jos syön ulkona, kotiin en osta.

Vierailija
6/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka viikko pari-kolme kertaa..hyvää paistettuna leivän päällä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö.

Vierailija
8/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätti herkkusieni ja sisus pois. Sitten se pilkotaan. Ja laitetaan takaisin sieneen koskenlaskija / Olympian kanssa ripaus pippuria. Sitten ympärille kiedotaan pekoni siivuja 2 ja laitetaan uuniin kunnes on hiukan saanut väriä. Samalla voi laittaa uuniin tomaatteja samoin tekemällä sisuksesta silppua ja hiukan tonnikalaa tai juustoa ja takaisin . Ympärille pekoni viipale . Uunissa.  Uunikivaa . Tonnikala tomaatti on parasta kun päälle ruikkii majoneesia pöydässä kylmänä. Kannattaa kokeilla myös reilusti niin että laittaa voita pannulle sulamaan ja sitten pekoni viipaleita puolikkaina. Antaa ruskistua reilussa rasvassa sitten ripaus mustapippuri rouhetta . Tomaatti viipaleita ja vatkattu muna kypsyy siinä rasvassa.  Saat kunnon aterian.  Oikea KETO ATERIA. Lautasella vähän puristaa sitruunaa päälle. Näin sukat pyörii jalassa . ( Hernekeitto on sitä pekonia voi saksilla silputa sekaan tulee makua ).  Sit syömään rumat hyvät pahat ilkeät kiltit. Pekoni on hyvää myös muussin kanssa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Max 5 x vuodessa pastassa.

Vierailija
10/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

34 vuotta sitten. Ryhdyin kasvissyöjäksi ja olen sitä edelleenkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilipäivänä voi ostaa sitten kuhafileitä ja paistaa pannulla voidaan. Pippuria päällä. Muussia. Kyllä pekoni on ihan tavallista ruokaa siinä kuin viiriäiset tai sorsat ei mitään eroa !  

Vierailija
12/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jätti herkkusieni ja sisus pois. Sitten se pilkotaan. Ja laitetaan takaisin sieneen koskenlaskija / Olympian kanssa ripaus pippuria. Sitten ympärille kiedotaan pekoni siivuja 2 ja laitetaan uuniin kunnes on hiukan saanut väriä. Samalla voi laittaa uuniin tomaatteja samoin tekemällä sisuksesta silppua ja hiukan tonnikalaa tai juustoa ja takaisin . Ympärille pekoni viipale . Uunissa.  Uunikivaa . Tonnikala tomaatti on parasta kun päälle ruikkii majoneesia pöydässä kylmänä. Kannattaa kokeilla myös reilusti niin että laittaa voita pannulle sulamaan ja sitten pekoni viipaleita puolikkaina. Antaa ruskistua reilussa rasvassa sitten ripaus mustapippuri rouhetta . Tomaatti viipaleita ja vatkattu muna kypsyy siinä rasvassa.  Saat kunnon aterian.  Oikea KETO ATERIA. Lautasella vähän puristaa sitruunaa päälle. Näin sukat pyörii jalassa . ( Hernekeitto on sitä pekonia voi saksilla silputa sekaan tulee makua ).  Sit syömään rumat hyvät pahat ilkeät

Ei jaksa lukea tollasta sotkua.

Kuinka usein syöt? Kysymys.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamulla.

Vierailija
14/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa viikossa. Oikeaoppisesti valmistetaan niin että levitetään uunipellille, alatasolle uuniin. Uuni päälle, asteita n. 175. Kypsyy n. 10 minuutissa uunista riippuen. Uunista kypsät talouspaperin päälle ja vielä painellaan päältä talouspaperilla liiat rasvat pois. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 x vko.

Vierailija
16/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hotelli-aamiaisella pari kertaa vuodessa. Kotiin en yleensä osta.

Vierailija
17/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopetin pekonin syönnin kauan sitten kun kävin ruokavalio ohjauksessa ja näkyvä rasva pahaksi, aiheuttaa tukoksia verisuoniin, siirryin kananlihaan enimmäkseen, lihapullat teen sika-naudasta mutta ehkä kerran kk. Joskus jos kaupassa on ostan  kanapekonia.

Vierailija
18/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa vuodessa kun kesällä grillaan, niin sieniä grilliin, pekonin ja juuston kera. 

Vierailija
19/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka aterialla runsaasti suolattuna kananmunien kanssA. Pitää nälän loitolla ja laihduttaa.

Vierailija
20/28 |
01.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopetin pekonin mussuttamisen lähes kokonaan (menee joskus vielä harvoin mausteena haukipihveissä) kun luin, että pekoni on aivoinfarktin kannalta yksi vaarallisimpia (ellei vaarallisin) ruoka.

Keski-iässä kannattaa jo tuollaisiakin miettiä.

 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä seitsemän