Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä suola teillä on käytössä? Onko jotain suositella?

Vierailija
26.04.2025 |

Mulla yrttipansuola ja meiramin perussuola.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pan

Vierailija
2/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikista mineraalisuoloista tuo Pansuola on parhaimman makuinen. Mutta ei sillä tietenkään mitään graavilohta tehdä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pan

Ja vitamiinina Pan Hiven

Vierailija
4/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monenlaisia käytössä, erikoisin portugalilaiset suolankukat.

Vierailija
5/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melton hiutaleet ja Himalajan ruususuola.

Vierailija
6/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aito kelttiläinen merisuola parasta. Lopettakaa teollisen suolan käyttö, se on puhdistettua teollisuusjätettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Himalajan ruususuola. Käytän suolana vain lisäaineetonta suolaa.

Vierailija
8/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se kelttiläinen merisuola? t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on NaCl.

Vierailija
10/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Merisuola noin yleensä, merkillä ei väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aito kelttiläinen merisuola parasta. Lopettakaa teollisen suolan käyttö, se on puhdistettua teollisuusjätettä.

Täällä Atlantin harmaa Ranskasta. 

Merilevää kannattaa syödä, jos on jodioimattoman suolan varassa. 

Vierailija
12/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on Seltin mineraalisuola käytössä. Sisältää kaliumkloridi- ja magnesiumsulfaattisuoloja. Natriumin kulutuksen vähentäminen, ja kaliumin riittävä saanti edistää verenpaineen pysymistä normaalina, lukee paketissa.

50 prossaa vähemmän natriumia kuin tavallisessa suolassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole suolaa käytössä. Mausteista tulee kylliksi. Enkä siis puhu suolamausteista, vaan monessa kuivatavarassa on luonnostaan korkea suolapitoisuus. Natriumia saan tutkitusti sopivasti.

Vierailija
14/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikista mineraalisuoloista tuo Pansuola on parhaimman makuinen. Mutta ei sillä tietenkään mitään graavilohta tehdä. 

Ihan hirveän makuista se on, sitä menee lisäksi määrällisesti enemmän kuin tavallista suolaa. Itse käytän Jozoa, joka sopii lähes kaikkeen, mihin hienoa suolaa tarvitaan ja sen määrää voi huoletta vähentää minkä tahansa reseptin ilmoitettuun suolamäärään verrattuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
26.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kärkisuolana Maldon ja perussuolana jodioitu Jozo, sekä liemisuolana Meiran hieno merisuola. Maldon on paras maultaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi kahdeksan