Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Marabou-suklaalevyt pienenevät

Vierailija
23.04.2025 |

Maraboun suklaalevyjen pienennys johtuu kaakaon hinnasta ja tuotantokustannusten kasvusta.

yli 220% noussut parissa vuodessa enemmän kuin kulta.

https://yle.fi/a/74-20157538

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.

Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.

Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.

Vierailija
2/7 |
23.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaakaon hinnat nousevat joulusesongin alla

Tässä kuussa keskitytään kaakaoon, jonka tonnihinta on noussut korkeimmalle tasolleen kuuteen kuukauteen ja ylittää USD 10 000 / tonni. Nousua 50 % edelliseen kuukauteen verrattuna Joulukuussa 2024 kaakaon hinta nousi 50% edelliseen kuukauteen verrattuna.16.12.2024

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kosketa minua koska edelleen saan konditoriasta konvehteja joissa on pelkkää kaakaovoita ja kaakaomassaa sekä hitunen sokeria.

Ja kaupasta saa edelleen suht edullisesti oikeaa tummaa suklaata, se 3e levy on jopa halvempi kuin fasun sokerilevy.

Vierailija
4/7 |
23.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.

Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.

Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.

 

      Lindtin suklaata löytyy jopa 85 %, siis kaakaopitoisuus

Lopetin Fazun ostamisen kun alkoivat korvata kaakaovoin  palmuöljyllä

Vierailija
5/7 |
23.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maraboun suklaa on aina ollut pahaa.

Vierailija
6/7 |
23.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.

Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.

Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.

 

      Lindtin suklaata löytyy jopa 85 %, siis kaakaopitoisuus

Lopetin Fazun ostamisen kun alkoivat korvata kaakaovoin  palmuöljyllä

 

Ja porukka pitää Lindtiä kalliina, vaikka levy maksaa VÄHEMMÄN kuin Fazerin vastaava, siinä on laadukkaammat raaka-aineet eikä siinä käytetä palmua ja vehnää kuten valtaosassa Fazerin tuotteita.

Fazerin tuotteissa maksat n. 70% ilmaa firman omistajille pelkästä mielikuvasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Samapa tuo. En ole ennenkään ostanut koska tuotteen painosta jo 60% on sokeria.

Tulee aika paljon hintaa ruskealle sokerilevylle.

Fazerin sinisessäkin on sentään "vain" 48% sokeria.

 

      Lindtin suklaata löytyy jopa 85 %, siis kaakaopitoisuus

Lopetin Fazun ostamisen kun alkoivat korvata kaakaovoin  palmuöljyllä

 

Ja porukka pitää Lindtiä kalliina, vaikka levy maksaa VÄHEMMÄN kuin Fazerin vastaava, siinä on laadukkaammat raaka-aineet eikä siinä käytetä palmua ja vehnää kuten valtaosassa Fazerin tuotteita.

Fazerin tuotteissa maksat n. 70% ilmaa firman omistajille pelkästä mielikuvasta.

Halpa kauppahan se.  Ei mulla ainakaan mene sinne vuoteen pariakymppiä enempi rahaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kuusi