Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekisi mieli ihan ravintolatasoisia siipiä ja ranskalaisia. Mitä airfryereitä ravintolat käyttävät?

Vierailija
22.04.2025 |

Onko tietoa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siipikarjateurastamon teurasjätteestä ei saa millään ilveellä tai fryerillä syömäkelpoista ravintolaruokaa

Vierailija
2/5 |
22.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siivet on kyllä namskista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niitä millään fryerillä tehdä vaan ihan rasvakeittimellä. Hankit riittävän ison ja tehokkaan rasvakeittimen johon vaihdat öljyt joka kerta niin saat vastaavanlaista ruokaa.

Itse en jaksanut. Käyn syömässä ulkona ja kotona käytän fryeriä vaikka ei vastaavanlaista ruokaa sillä saakaan.

Vierailija
4/5 |
22.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hae ammattiapua tuohon pakkomielteeseen. 

Vierailija
5/5 |
22.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi hitto, siipiä myydään täälläpäin koirille rehuksi. Kuka pimeä nyt änkisi jotain teräviä rustoja ja kanannahkaa suuhunsa vapaaehtoisesti?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kaksi