Miksi suomalaiset syö niin mautonta ruokaa esim. peruna, porkkana, sianliha yms?
Kyllä parhaat ruoat tulee Kiinasta ja Intiasta, siellä osataan maustaa ruokaa.
Kommentit (53)
Öö, kiinalaiset maustavat sitä riisiä ja porsaanlihaa. Ihan yhtä mauttomia ne ovat ilman mausteita.
Mausteiden käyttö kasvaa, mitä lämpimämmässä ollaan siksi, että siellä myös kehossa on enemmän loisia. Mausteilla häädetään niitä. Terve ihminen ei ensinnäkään tarvitse mausteita ja toisekseen täällä tarvittavat ravintoaineet kasvavat paikallisissa kasviksissa. Kuten esimerkiksi sipulissa, verrattuna valkosipuliin.
Jos sinulla on aivan hillitön himo aasialaisia mausteita kohtaan, sinulla voi olla loistartunta tai et yksinkertaisesti osaa hyödyntää paikallista mausteistoa.
Koska yksinkertaisuus on hyve ja ei ruuan tarvitse maistua millekään tai ei siitä pidä edes nauttia.
Nauttiiko esimerkiksi auto siitä että se syö pensaa?
Öööhöhööhööhöhööhöhöhööhöhöhöhööhöhööööööööhööhöhöhöhöhööhöhöhöhöhöhöhövööhöhöhöhöhöhöhöhöhööhöhöhlhöhlkflhöhöhööhöhöhllhöhhölhöhöhöhööhööööövööböböböböhööhööögöhöhöhööhöhöööö
Maustaminen peittää myös pilaantuneen ruoan pahaa makua. Meillä on viileä ilmasto ja korkea hygieniataso, niin ei tarvitse maustaa, kun ruoan oma maku on hyvä.
Aloittaja aitaa olla niitä, joiden mielestä kaikki on hienompaa paikassa nimeltä Ulkomaat.
Vierailija kirjoitti:
Öö, kiinalaiset maustavat sitä riisiä ja porsaanlihaa. Ihan yhtä mauttomia ne ovat ilman mausteita.
Mausteiden käyttö kasvaa, mitä lämpimämmässä ollaan siksi, että siellä myös kehossa on enemmän loisia. Mausteilla häädetään niitä. Terve ihminen ei ensinnäkään tarvitse mausteita ja toisekseen täällä tarvittavat ravintoaineet kasvavat paikallisissa kasviksissa. Kuten esimerkiksi sipulissa, verrattuna valkosipuliin.
Jos sinulla on aivan hillitön himo aasialaisia mausteita kohtaan, sinulla voi olla loistartunta tai et yksinkertaisesti osaa hyödyntää paikallista mausteistoa.
Loinen on housuissas.
Peruna vertautuu riisiin ja sielläkin riisi on mautonta. Ne on ne kastikkeet yms mitkä tuo ruokaan makua.
Suomalaisen geeniperimä, eli luolamies ei ole alkujaansa kehittänyt suolistoansa mausteille. Juurekset lämmitti ja kuitu tuki vatsan tasapainoa ja kylläisyyttä ja sika löytyi joka kolkasta. Lisäksi nykyaikanakin ne on järkevän ihmisen huushollissa edullista ruokaa. Toki mausteet lämmittää meidän kylmän talven pohjolassa mutta monelle ne aiheuttaa suolistoireita, närästystä, hikoilupuuskia ja pahaa hajua.
Herkkävatsaisuus ja ruuan puhtaus on ollut kaiken a ja o.
Tiesitkö että mausteet on siksi kehitetty kuumien maiden ihmisten suojaksi jotta he eivät ala eltaantumaan ja härskiintymään?
Aivan samoin kun kameleilla ratsastavat aavikon prinssit joivat kuumaa teetä, koska kylmä juoma olisi koskenut. Kuuma neste myös imeytyi kehoon paremmin ja nesteytti.
Edelleen Tyrkissa juodaan kuumaa omenateeyä vaikka siellä on 45 astetta
Mausteiden käyttö on alkanut siitä että idässä peitettiin mädäntyneen lihan maku mausteilla.
Suomalaiset eivät pidä voimakkaista mauista. Tästä hyvänä esimerkkinä Oltermannin ja juhla mokan kestosuosio. Ainut maku mistä suomalaiset pitää on kitkerä/katkera, tästä hyvänä esimerkkinä lonkeron, IPAn salmiakin ja juhla mokan suosio.
Vierailija kirjoitti:
Maustaminen peittää myös pilaantuneen ruoan pahaa makua. Meillä on viileä ilmasto ja korkea hygieniataso, niin ei tarvitse maustaa, kun ruoan oma maku on hyvä.
Aloittaja aitaa olla niitä, joiden mielestä kaikki on hienompaa paikassa nimeltä Ulkomaat.
Tuon lisäksi ja ennen muuta Ap ei ole oppinut ruoanlaittoa itse, on Äitien tekemien ruokien varassa.
Ihan samalla lailla kiinalaiset ja intialaisetkin käyttävät noita aineita.
Et ole koskaan syönyt perunacurrya tai possuwokkia, missä on paljon porkkanaakin?
Veikkaan että sinä syöt koska et osaa maustaa, ap. Ööööööööööööööööööh
Miksi muualla ihmisten makuaisti on niin huono, että ruuat pitää uittaa mausteissa, jotta sakki jotain maistaa?
Vierailija kirjoitti:
Mausteiden käyttö on alkanut siitä että idässä peitettiin mädäntyneen lihan maku mausteilla.
Nyt meni pahasti ilmansuunnat sekaisin. Se mistä puhut tapahtui latinalaisessa amerikassa ja mauste oli chili.
Ketkä muut suomalaiset kuin Konalan paskanjauhaja? Etkös sä pääasiassa syö 500 g pastaa, jossa on seassa 300 g voisulaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Öö, kiinalaiset maustavat sitä riisiä ja porsaanlihaa. Ihan yhtä mauttomia ne ovat ilman mausteita.
Mausteiden käyttö kasvaa, mitä lämpimämmässä ollaan siksi, että siellä myös kehossa on enemmän loisia. Mausteilla häädetään niitä. Terve ihminen ei ensinnäkään tarvitse mausteita ja toisekseen täällä tarvittavat ravintoaineet kasvavat paikallisissa kasviksissa. Kuten esimerkiksi sipulissa, verrattuna valkosipuliin.
Jos sinulla on aivan hillitön himo aasialaisia mausteita kohtaan, sinulla voi olla loistartunta tai et yksinkertaisesti osaa hyödyntää paikallista mausteistoa.
Loinen on housuissas.
Triggered! 🤭
Aloittaja on joku teiniplikka jota ällöttää sikanauta ja mummolanhajuset juurekset.
Hän syö coolisti maustepaskaseosta ja luulee olevansa hajuton. Ei ihme että pissikset lotraa hajuvettä kun ne haisee tikka masalalle
Mutta sianlihaa ja porkanaahan niissäkin käytetään. Maustaminen on ihan eri asia kuin itse raaka-aine.