Miten ruisleipä ja juusto voi olla niin hyvää?
Ja puhun vieläpä kaupan ruisleivästä. Ai että jos saisi tuoretta, itsetehtyä, juuri uunista tullutta ruisleipää!
Kommentit (10)
Kerro mikä Leipä ja mikä juusto :D
Elämän suuria mysteerejä.
Ja maistuu vielä paremmalle jos on nälkä! Ajatella!
Vierailija kirjoitti:
Hiiltä ja rasvaa.
Kuten mekin. Hiiltä ja rasvaa. Ja vettä. Ja vähän muita aineita.
Tänään söin ekaa kertaa Tampereen kauppahallista ostamaani ruisleipää. Pussissa oli 'maakunnan parhaat' -tarra, valmistaja Raija Asunta, Ruovesi (raija@raijaasunta.fi). Oli hy-väää! Happamampaa kun mihkä oon tottunu mutta niin suunmukasta! Tunsi ittensä ihan suomalaiseks kun sitä söi. En tiijä, mutta luulen että on vanha juuri.
Ostin leivän pari päivää sitten, tykkään kun leipä sitkistyy ja saa kunnolla purra. Samanpäiväsestä ruisleivästä en niin piittaa.
Juustoo ei sattunu olla kotona, söin vaan voin kanssa.
Testakaas tätä: 1. Makea saaristolaislimppuviipale 2. Oikein kermainen juusto päälle 3. Tuoretta ohueksi leikattua kurkkua. Supernam! :)
Elämän perus herkkuja 🥰