Miksi yhdessä tuotteessa pitää olla sokeria, glukoosi-fruktoosisiirappia, glukoosisiirappia ja rypälesokeria?
Kommentit (12)
On tuo kyllä erikoista ettei pelkkä sokeri riitä.
Tykkään Fazerin perussuklaalevyistä, sinisestä ja punaisesta, koska niissä on pelkkää tavallista sokeria. Heti jos mukana on jotain karkkimurskaa, nuo glukoosisiirapit tulevat kuvioihin.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Kaikki jämät laitettu yhteen tuotteeseen.
Koska ne on halvenpia raaka-aineita.
Kai ne vaikuttaa jotenkin tuotteiden koostumukseen.
Saadaan hyvä koostumus ja hinta tuotteelle
Vierailija kirjoitti:
Koska ne on halvenpia raaka-aineita.
Onko pelkkä sokeri kalliinpia raaka-aineita?
Halpuutetaan tuote lisäämällä tuotteeseen sellaista jota siellä ei tarvita/ei pitäisi olla. Kuluttajan hinta tosin ei laske, se ainoastaan nousee. Summarum: huonot raaka-aineet ja kallis hinta. Kuka on niin tyhmä että ostaa tälläistä tuotetta? Itse ostan kilpailevan tuotteen jossa on pelkästään sitä sokeria. Osaan lukea ainesosalistan.
Minäkin luen ravintosisällöt aina. Jää ostamatta ihan kaikki, missä on glukoosi-fruktoosisiirappia. Nykyään jätän lähes kaiken ultraprosessoidun muutenkin ostamatta. En halua pilata terveyttä ja ulkonäköä.
Voin ehkä ymmärtää jos on esim suklaalevy jossa on karkkeja tms
Samaa mietin