Miksi vegaanit aina inttävät että missään ruoassa ei muka ole makua ilman mausteita?
Se ei pidä alkuunkaan paikkaansa ja heidän kannattaisi tutustua esim ranskalaiseen gastronomiasta edes alkeiden verran.
Kommentit (112)
6/5
Ensinnäkin suola ei ole mauste. Ja toiseksi in täysin mahdollista valmistaa huippuaromikas sekaruoka-ateria ilman muuta kuin suolaa.
koska vegeruoka on pahaa ja sitä tuputetaan kouluissakin lapsille jotka ovat sitten nälkäisiä koko päivän ja opiskelusta ei tule mitään, ei ihme että PISA tulokset ovat romahtaneet Suomessa
Johon maku tulee mausteista, esimerkiksi valkosipulista, timjamista, basilikasta, jeerasta jne. Näytä yksikin ranskalainen ruoka, jossa ei ole mausteita.
Mä tiedän yhden: un verre d'eau.
Vierailija kirjoitti:
Kuka, missä?
Aina kun tulee puhe tofun mauttomuudesta, alkaa vegaanien ulina siitä että mIsSäÄn rAaKa-AiNeEsSa ei ole makua jollei sitä mausta.
Miksi kukaan haluaisi maustaa pelkällä suolalla?
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan haluaisi maustaa pelkällä suolalla?
Se on terveellistä. Lihaa vettä ja suolaa eikä muuta - hyvin maistuu.
Vierailija kirjoitti:
6/5
Ensinnäkin suola ei ole mauste. Ja toiseksi in täysin mahdollista valmistaa huippuaromikas sekaruoka-ateria ilman muuta kuin suolaa.
Tuo nyt taas on saivartelua siitä, mikä katsotaan mausteeksi. Esimerkiksi sipuli ja valkosipuli ovat mausteita, samoin yrtit. Ap ei taida tajuta, mitä niissä sen 1979kuolleen mummon perinnöksi jättämissä Kocken's-purkeissa on sisällä.
Vierailija kirjoitti:
Johon maku tulee mausteista, esimerkiksi valkosipulista, timjamista, basilikasta, jeerasta jne. Näytä yksikin ranskalainen ruoka, jossa ei ole mausteita.
Mä tiedän yhden: un verre d'eau.
Puhut Provenceen keittiöstä. Ranskalaisen gastronomian syntypaikka on muualla. Esim paahdettu kana Le Poulet rôti ei todellakaan tarvitse mitään muuta kuin suolaa. Paahdetuista kasviksista puhumattakaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka, missä?
Aina kun tulee puhe tofun mauttomuudesta, alkaa vegaanien ulina siitä että mIsSäÄn rAaKa-AiNeEsSa ei ole makua jollei sitä mausta.
Jos sinulle ei tofu maistu sellaisenaan, niin luonnollista on kehottaa sinua maustamaan se. Ei tarkoita, ettei jollekulle muulle maistuisi pelkiltäön. Esim. itse napsin palasia suoraan tofukuutiosta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka, missä?
Aina kun tulee puhe tofun mauttomuudesta, alkaa vegaanien ulina siitä että mIsSäÄn rAaKa-AiNeEsSa ei ole makua jollei sitä mausta.
Ootko kokeillut syödä suolaamatonta ja maustamatonta lihaa, esim. ihan tavallista jauhelihaa? Se maistuu laatikkopahvilta.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan haluaisi maustaa pelkällä suolalla?
Siksi että monet ihan kasvikset ovat mahtavan makuisia grillattuna jopa ILMAN suolaa. Grillattu paprika, grillatttu sipuli, grillattu tomaatti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka, missä?
Aina kun tulee puhe tofun mauttomuudesta, alkaa vegaanien ulina siitä että mIsSäÄn rAaKa-AiNeEsSa ei ole makua jollei sitä mausta.
Jos sinulle ei tofu maistu sellaisenaan, niin luonnollista on kehottaa sinua maustamaan se. Ei tarkoita, ettei jollekulle muulle maistuisi pelkiltäön. Esim. itse napsin palasia suoraan tofukuutiosta.
Hyi saatana :(
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan haluaisi maustaa pelkällä suolalla?
Se on terveellistä. Lihaa vettä ja suolaa eikä muuta - hyvin maistuu.
Unohdit sen 400 g voita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan haluaisi maustaa pelkällä suolalla?
Se on terveellistä. Lihaa vettä ja suolaa eikä muuta - hyvin maistuu.
Suola on epäterveellistä jo hyvin pieninä annoksina. Tutkimusta on roppakaupalla tätä tukemaan. Miksi väität päinvastaista?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka, missä?
Aina kun tulee puhe tofun mauttomuudesta, alkaa vegaanien ulina siitä että mIsSäÄn rAaKa-AiNeEsSa ei ole makua jollei sitä mausta.
Ootko kokeillut syödä suolaamatonta ja maustamatonta lihaa, esim. ihan tavallista jauhelihaa? Se maistuu laatikkopahvilta.
Ei maistu paistettuna. Suolalla toki parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
6/5
Ensinnäkin suola ei ole mauste. Ja toiseksi in täysin mahdollista valmistaa huippuaromikas sekaruoka-ateria ilman muuta kuin suolaa.
Tuo nyt taas on saivartelua siitä, mikä katsotaan mausteeksi. Esimerkiksi sipuli ja valkosipuli ovat mausteita, samoin yrtit. Ap ei taida tajuta, mitä niissä sen 1979kuolleen mummon perinnöksi jättämissä Kocken's-purkeissa on sisällä.
Juurekset eivät todellakaan ole mausteita!
Esim. liha tai kala ei tarvitse muuta kuin merisuolaa ollakseen maukasta. No tofua en ole koittanut, mitä kaikkea se vaatisi ollakseen maukasta, mutta esim. paahdetut kasvikset on hyviä, vaikka niihin ei muuta laittaisikaan kuin sitä merisuolaa. Toki valmistusmenetelmä vaikuttaa myös siihen makuun, esim. porkkant keitettynä on ihan eri kuin paahdettuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan haluaisi maustaa pelkällä suolalla?
Se on terveellistä. Lihaa vettä ja suolaa eikä muuta - hyvin maistuu.
Suola on epäterveellistä jo hyvin pieninä annoksina. Tutkimusta on roppakaupalla tätä tukemaan. Miksi väität päinvastaista?
Höpö höpö - ilman suolaa kuolet. Terveelle ihmiselle suolasta ei ole mitään haittaa.
Kuka, missä?