Millä tuunaatte kaupan valmista lihaperunasoselaatikkoa?
Nyt ois hyvä tarjous, jos ostas monta laatikkoa, lisäis jotain ja käyttäs uunissa, mutta mitä? Tosta saa moneks päiväks sapuskan.
Kommentit (57)
Nakkeja ja aromisuolaa että tuon saa maistumaan edes joltain
Kasarilla oli punajuurisäilykettä ja raejuustoa.
Vierailija kirjoitti:
Kasarilla oli punajuurisäilykettä ja raejuustoa.
Nuo on lisäkketä!
Minkä valmistajan eines? Vain Saarioisten on syömäkelpoista.
Vierailija kirjoitti:
Tonnikalaa oon laittanut.
🤮
Ostaako joku tuollaista. Sehän on käytännössä perunasosetta, missä on muutama lihahippu siellä täällä.
Vierailija kirjoitti:
Ostaako joku tuollaista. Sehän on käytännössä perunasosetta, missä on muutama lihahippu siellä täällä.
Kysyttiin mitä vois lisätä!
Vierailija kirjoitti:
Missä on tarjous?
Älä viitsi.
Vierailija kirjoitti:
Ostaako joku tuollaista. Sehän on käytännössä perunasosetta, missä on muutama lihahippu siellä täällä.
Ei oo paljoo rahaa niin on pakko.
Joskus kiireessä oon paistanut jauhelihaa ja sipulia ja sekoittanut tuon soselaatikon kanssa. Alkuperäisessä versiossa on lihaa vähän näön vuoksi.
Sillä etten osta kyseistä moskaa! 🤮
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostaako joku tuollaista. Sehän on käytännössä perunasosetta, missä on muutama lihahippu siellä täällä.
Ei oo paljoo rahaa niin on pakko.
Halvemmaksi tulee, kun ostat pottuja ja jauhelihaa. Tee sose kotona. Tiedät saavasi parempaa. Ei tarvi tuunata.
Oikeesti valmiseineksessä on tod.vähän lihaa. Monesti kovilta tuntuvia jänteen palasia.
Ketsupilla.