Nam! Kokkaushaasteessa tartar pihvejä
Kommentit (8)
Sluprs, on kyllä hyvää. Aivan lempiruokaani on hyvä, raaka liha, jossa ei tartte olla kun suolaa. Kunnon tartar pihvi on paras pihvi. Sama pätee merikaloihin, raakana paras.
Mä en voi vastustaa raakaa tuoretta hyvää lihaa. Riista, luomunauta..syön ruokaa tehdessä ilman mitään mausteita aina jokusen palan.
Vierailija kirjoitti:
Sluprs, on kyllä hyvää. Aivan lempiruokaani on hyvä, raaka liha, jossa ei tartte olla kun suolaa. Kunnon tartar pihvi on paras pihvi. Sama pätee merikaloihin, raakana paras.
Samaa mieltä! Ei sipulia ei muitakaan härpäkkeitä tartariin. Vain suolaa jos sitäkään.
Italiassa syönyt parhaat ilman mitään mausteita, liha oli suussasulavaa sellaisenaan! Lehmät olivat syöneet tuoretta ruohoa ja villiyrttejä laitumella
Onko ne syömäkelpoisia? Mulle on jäänyt traumat tartar-pihvistä kun ei mr Beanillekaan maistunut!
TATAARIEN suomeksi tattarit on arabeja joita tuli ryöstölle . Tataareilla on mm. Moskeija Helsingin keskustassa jossain suunnalla bulevardi . TATAARIEN ruuasta ei ole verta kuin taas juutalaisten ruuasta voi olla tai muslimien. Normaalisti veret valutetaan pois. Mutta kristityt kypsentää lihan eikä syö veriä. Hinduilla on erilaiset ruokatavat myös. Kristittyjen puolesta hyvää pääsiäisen aikaa , muistamme Jeesuksen syyttömänä kärsimyksiä ja iloitsemme hänen ylösnousemuksestaan kuolleista amen.
Lehmät syöneet ruohoja. Ihan varmaan älynväläys. Siinä meni samalla punkit kirvat kuin pari kärpästä. Ja muutama mato.
Hullunlehehmän tauti tuli teurasjätteen syöttämisestä lehmille eli lampaan ja lehmän ruhojen osia REHUISSA.
Harmi että suomalaisesta lihasta ei saa hyvää:( Lapsena söin monta kertaa viikossa mjmmon tekemänä