Rasvassa lilluvat pizzat.
Näinkö näitä on totuttu syömään? Muistuu vaan mieleen, että aina pizzerioissa käydessä on ollut näitä rasva lättyjä. Ei pakastepizzat oo yhtä rasvasia. Tänään luvassa dr oetker cheese deluxe jota puol pizzaa menee yhdellä aterialla.
Kommentit (7)
Syö sinä niitä kuivia pakastelättyjä. Rasvaisuus on pizzan yksi ominaisuus, ei vika.
Niin. Luulenkin että osa pizzojen herkullisuudesta on justiinsa tämä rasvan määrä.
Eihän ne nyt niin rasvaisia ole. Tosi hyviä vaan. Kyllä kelpaa pizzerian pizzat, paljon täytettä ja makua. Ei niitä kannata alkaa pilaamaan tuolla nykyajan ns trendillä, että vain rasvaton/vege on kelvollista. Kuivaa, mautonta, miten sellaisesta voi nauttia. Joka asiasta sitä valitetaankin.
Vierailija kirjoitti:
Italiassa kaadettiin pullosta oliiviöljyä pizzalle.
Parhaat pizzat on öljyistä, esim pestopizza namanam
Vierailija kirjoitti:
Syö sinä niitä kuivia pakastelättyjä. Rasvaisuus on pizzan yksi ominaisuus, ei vika.
Niin kuule järsinkin saatana sentään!
Vierailija kirjoitti:
Italiassa kaadettiin pullosta oliiviöljyä pizzalle.
Minä teen noin täällä Suomessakin.
Italiassa kaadettiin pullosta oliiviöljyä pizzalle.