Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruisleivästä kauraleipään siirtyminen?

Vierailija
21.02.2025 |

Miten on?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön nykyisin enemmän kauraleipää, vähemmän ummetusta ainakin mulla.

Vierailija
2/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauraleipä on pahaa. En osta sitä. Kauraleseet on hyviä kyllä leipätaikinassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen! Mutta 100% kauraa, ei niitä muka-kauraleipiä, joissa puolet vehnää...

Vierailija
4/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaura Real on kyllä oma suosikkini, ehkä eniten "ruisleipämäinen". On siis kuitenkin erilaista kuin Ruis Real. 

Mut joo, maha ei oikein kestä ruisleipää kuin silloin tällöin. 

Vierailija
5/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siinä mitään ihmeellistä ole, olen syönyt nyt monta vuotta 100% kauraleipää, tuoreena ei niin hyvää, mutta kun antaa kuivua noin 1-1,5 vuorokautta niin on  todella hyvää.

Eli leivät paperipussiin tai leipälaatikkoon tms.

Vierailija
6/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin kaurasydämet on tosi hyviä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kauraleipä on pahaa. En osta sitä. Kauraleseet on hyviä kyllä leipätaikinassa.

Oletko maistanut kauraleipää vai "kauraleipää". Ne muovipussissa olevat voi kuivattaa ja syöttää hevoselle.

Vierailija
8/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suurin osa maailman ihmisistä syö muuta kuin ruisleipää, joten siitä voi päätellä, että kyllä siitä ainakin hengissä selviää. Eri asia sitten, alkaisiko kyllästyttämään, jos ei lainkaan söisi ruisleipää. Ja onhan täysjyväruis todettu myös terveelliseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei siinä mitään ihmeellistä ole, olen syönyt nyt monta vuotta 100% kauraleipää, tuoreena ei niin hyvää, mutta kun antaa kuivua noin 1-1,5 vuorokautta niin on  todella hyvää.

Eli leivät paperipussiin tai leipälaatikkoon tms.

Minä taas teen juuri päinvastoin liki kaikissa kauraleivissä. Puolentoista päivän jälkeen kauraleipä kuin kauraleipä alkaa muuttamaan makuaan, se muuttuu pistävämmäksi. Siksi en osta kauraleipiä isoja paketteja ikinä,

Vierailija
10/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtelu virkistää. 

Minusta nuo erilaiset kaurapalat on kyllä hyviä, etenkin paahdettuina. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei siinä mitään ihmeellistä ole, olen syönyt nyt monta vuotta 100% kauraleipää, tuoreena ei niin hyvää, mutta kun antaa kuivua noin 1-1,5 vuorokautta niin on  todella hyvää.

Eli leivät paperipussiin tai leipälaatikkoon tms.

Minä taas teen juuri päinvastoin liki kaikissa kauraleivissä. Puolentoista päivän jälkeen kauraleipä kuin kauraleipä alkaa muuttamaan makuaan, se muuttuu pistävämmäksi. Siksi en osta kauraleipiä isoja paketteja ikinä,

Suoraan kaupasta pakkaseen ja sieltä paahtimeen tarpeen mukaan. Aina on hyvää ja tuoretta.

Pikkupaketeissa kilohinta on usein paljon kovempi. 

 

Vierailija
12/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa. Minä vaihtelen näitä kyllä koko ajan, jopa useita kertoja päivässä. Jännä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

AP, nämä on isoja päätöksiä. Kannattaa harkita tarkkaan. Näitä kun ei voi perua. 

Vierailija
14/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei siinä mitään ihmeellistä ole, olen syönyt nyt monta vuotta 100% kauraleipää, tuoreena ei niin hyvää, mutta kun antaa kuivua noin 1-1,5 vuorokautta niin on  todella hyvää.

Eli leivät paperipussiin tai leipälaatikkoon tms.

Minä taas teen juuri päinvastoin liki kaikissa kauraleivissä. Puolentoista päivän jälkeen kauraleipä kuin kauraleipä alkaa muuttamaan makuaan, se muuttuu pistävämmäksi. Siksi en osta kauraleipiä isoja paketteja ikinä,

Suoraan kaupasta pakkaseen ja sieltä paahtimeen tarpeen mukaan. Aina on hyvää ja tuoretta.

Pikkupaketeissa kilohinta on usein paljon kovempi. 

 

Se maku muuten muuttuu myös pakastaessa. Useammin teenkin kauraleivät ja -sämpylät itse kaurapuuron jämiin tyyliin yksi pellillinen. Kaikki on syöty vuorokauden sisään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

100% kauraleipää on helppo tehdä myös itse. En kerro reseptiä kun joka kerta kun olen sen täällä jakanut niin joku tulee aukomaan päätään että ei sitä noin voi tehdä ja että pitäisi lisätä sitä ja tätä ja tuota. Etsiköön hakukentän avulla se jota kiinnostaa.

Vierailija
16/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä siirtymistä siinä on? Itse ostelen milloin mitäkin leipää, viimeset kolme on ollut ruispalat, ohrarieska ja kaurapaahtoleipä. Ihan sujuvasti siis sujuu vaihtelu. Sen kun kaupan hyllyllä pystähtyy eri kohtaan.

Vierailija
17/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei muuta kuin komitean palaveri mahavoimalaitoksen käyttöpäällikön kanssa aiesopimuksen suunnittelun aloittamisesta ruisleivästä kauraleipään siirtymiseksi.

Vierailija
18/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sama kuin siirtyisi vaginaalisesta seksistä perseseksiin.

Ei kiitos.

:) LOL ! Päivän paras!

 

M44

 

Vierailija
19/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauraleivät on makuuni liian makeita.

Vierailija
20/20 |
21.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin mikä miten on?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme yksi