mikä järki on pakasteleivoksissa jotka pitää paistaa kotona?
Kommentit (8)
Se järki, että jos haluat tuoretta leivonnaista pöytään, sinun ei tarvitse erikseen lähteä justnytheti kauppaan ja toivoa, että siellä on tuoretta leivonnaista kaupan vaan voit lämmittää uunin, avata pakastimen ja nostaa leivonnaiset pellille sekä paistaa ne. On varmasti tuoretta.
(joo, tiedetään, että ne itse pakasteet saattavat olla vanhojakin, mutta paisto on tuore. sama koskee kauppojenkin paistopistetuotteita)
Miten niin miksi eivät myy valmiiksi paistettuna? Kyllähän sellaisiakin löytyy, esim. pullia. Muistaakseni Findus ainakin valmistaa. Eri tuotteet eri tarkoituksiin.
Eihän ne silloin maistu tuoreelta..
Niiden laatu on heikko einesmäinen epäterveellinen ja samaa hiivapullaa vuodesta toiseen. Järkeä siinä ideana on että pakkasesta kotiin ja lämmitys. Mutta raaasta kypsäksi paiston voisi tehdä valmistuspaikassa, ettei asiakas paista maksamaansa tuotetta itse. Luomu ja laatu toimisi. Onko enää kunnon leipomoitakaan.
On halvempaa paistaa kodin pörssisähköllä
Vierailija kirjoitti:
Niiden laatu on heikko einesmäinen epäterveellinen ja samaa hiivapullaa vuodesta toiseen. Järkeä siinä ideana on että pakkasesta kotiin ja lämmitys. Mutta raaasta kypsäksi paiston voisi tehdä valmistuspaikassa, ettei asiakas paista maksamaansa tuotetta itse. Luomu ja laatu toimisi. Onko enää kunnon leipomoitakaan.
jos ne paistetaan kaupassa (kuten kauppojen paistopistetuotteet), ne eivät ole enää kotona tuoreita.
Kun valmiiksi paistetun laittaa pakastimeen on sitä hyvin vaikea enää sulattaa niin, että maku säilyisi tuoreena. Siksi raaka pakastepulla
Kysytkö tosissasi? Voi pitää pakastimessa leivoksia jotka voi paistaa vieraan tullessa ja on tuoretta. Valmiiksi paistetut eivät säily samalla tavalla tai maistu samalta