Kakkujen leipojat! Teettekö vuodesta toiseen samalla reseptillä vai onko teillä erilaisia kakkuja? Pohja ei saa siis olla samanlainen.
Kommentit (5)
Teen vaihdellen. En tosin pidä itseäni varsinaisesti "kakkujen leipojana", siis sellaisena, joka useinkin sitä harrastaa. Mutta siis pääasiassa aina kun leivon, niin pyrin etsimään jonkun uuden reseptin.
Ehkä teen kakkuja kerran/4 vuodessa. Valmiina ostan.
On niin monia eri kakkujen respoja itsellä, että niistä leipoo.
Yksi hyvä kakku on Arabialainen maustekakku.
Tosin jätän siitä pois kaikki inkiväärit, kardemumman, pöhkinärouheet. Jätän kanelin ja kaakaojauheen.
Kuorrutukseen laitan vain voita, tomusokeria, kanelia ja tilkka kahvia. Koristellakin voi nonparelleilla, jos haluu
On maukas ja juhlava kakku, kaikille maistuu ja helppo tehdä.
Leivon sen myös joskus pellille, kypsyy nopeammin. Kuorrutus siihen päälle ja saa leikattua kauniita paloja.
Miten samalla reseptillä voisi tehdä erilaista?