Tein blinejä, kylläpä ovat hyviä herkkusienten, katkarapujen ja pekonin kanssa, miten syötte blinejä?
Plizzejä eli blinien ja pitzan sekoituksia blinini🙂 Kinkun tilalta pekonia että on vähän ruokaisempija!
Pirkka blinit mikrossa näillä täytteillä ja valkosipulimajolla 7/6
Kommentit (25)
Teen taikinasta lähtien itse edellisenä päivänä, paistan voissa, ja smetanaa punasipulia ja tuoremätiä. Välillä ostetaan myös "vegemätiä" se on kans hyvää.
Kuulostaa blinien raiskuulta.
Mulle blinit kirkastetussa voissa paistettuina. Niiden kanssa mätejä, smetanaa, sipulia, haaparouskusalaattia, katkarapuja.
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa? 😱
Tämä! Ja majoneesia? Huh!
Eilen ravintolassa söin maukkaan muhkea blinin jonka kanssa tuli siian ja lohen mätiä, smetanaa, poromoussea, suolakurkkua hunajassa sekä vege kaviaaria. Hyvää oli.
Venäjällä ja Ukrainassa blinit on tavallisia lättyjä, ei mitään pieniä ja paksuja.
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa? 😱
Katkarapujen rakenne paranee mikrossa ja pekonista valuva rasva kuohkeuttaa punalappublinit kuin vasta leivotuiksi
Ravut kuoripäällisiä joissa maku kehittyu parhaiten, ravun aromit sen kuoressa🦂 Myös mätiä voi löytää ravuista kun on kuoret päällä- joku jo mätiä ehdottikin blinin kanssa ja varmasti kokeilen jos mätiä ja blinejä yhtäaikaa joskus punalaputettuina!
T ap
Vierailija kirjoitti:
Venäjällä ja Ukrainassa blinit on tavallisia lättyjä, ei mitään pieniä ja paksuja.
Neuvostoliiton peruja, meillä syödään blinit keisarilliseen malliin.
Viimeksi eilen nautin blineistä.
Söin niitä siianmädin, turskanmädin, smetanan, pilkotun sipulin ja suolakurkkujen kera.
Nam.
Tämä!
Yhtenä iltana tein kanssa mikrossa myös pakkasesta blinejä ja ihan lenkkimakkaraa ja sinappi+ ketsuppi päälle! Kiukaalle vaan lenkki ja blinit valmiita saunan jälkeen! Nuo Pirkka- blinit parempia kuin monissa ravintoloissa, ovat aidoilla paistinkivillä uunissa paistettuja!
Ranskankerman ja lohen mädin kanssa. Yksinkertainen ja hyvä. Ranskankerma on raikkaampi vaihtoehto smetanalle.
Pitääkin kokeilla sienisalaatilla tai suolasienillä.
Herkkusieniä? Tykkäätkö myös nuolla miehesi hikistä peräaukkoa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa? 😱
Katkarapujen rakenne paranee mikrossa ja pekonista valuva rasva kuohkeuttaa punalappublinit kuin vasta leivotuiksi
Ravut kuoripäällisiä joissa maku kehittyu parhaiten, ravun aromit sen kuoressa🦂 Myös mätiä voi löytää ravuista kun on kuoret päällä- joku jo mätiä ehdottikin blinin kanssa ja varmasti kokeilen jos mätiä ja blinejä yhtäaikaa joskus punalaputettuina!
T ap
🤣
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa? 😱
Katkarapujen rakenne paranee mikrossa ja pekonista valuva rasva kuohkeuttaa punalappublinit kuin vasta leivotuiksi
Ravut kuoripäällisiä joissa maku kehittyu parhaiten, ravun aromit sen kuoressa🦂 Myös mätiä voi löytää ravuista kun on kuoret päällä- joku jo mätiä ehdottikin blinin kanssa ja varmasti kokeilen jos mätiä ja blinejä yhtäaikaa joskus punalaputettuina!
T ap
🤣
Jep, AP on hupiukko!
Onko Lidlin blinit mistään kotoisin?
Olen pari kertaa niitä katsellut, mutta ovat jääneet toistaiseksi pakastimeen.
Kylmäsavulohta, graavisiikaa, sipulia, smetanaa.
Siika- tai lohicheviche on hyvää blinien kanssa.
Entä kaviaari.