Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tulisen ruoan sietokyky?

Vierailija
06.02.2025 |

Olen katsonut kaikki Hot Ones jaksot, ja kaikkein huonoiten chiliä kestävät mustat "kovis"tyypit. Mikä juttu?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puppaile enemmän! 🤯🥳🥸

Vierailija
2/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Puppaile enemmän! 🤯🥳🥸

Puuppailen jatkuvasti. Syön myös chiliä, eikä puuppakone siitä hyydy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulinen ruoka on terveellistä, sillä on monia hyviä vaikutuksia. Tietysti mikä tahansa hyvä liiallisuuksiin vietynä ei ole viisasta.

 

Vierailija
4/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa nyt tähän hommaan lähteä sanomaan juuta enkä jaata, mutta rakastan tulista muonaa ja tänään pesin uunin. Paitsi sisältä. 

Vierailija
5/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä kovista tyypeistä. Habanero tuoreena alkaa olemaan "kipuraja". Jos mennään tulisempaan niin ei oikein maistu uppoa enää

Vierailija
6/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä kovista tyypeistä. Habanero tuoreena alkaa olemaan "kipuraja". Jos mennään tulisempaan niin ei oikein maistu uppoa enää

Kaupan habanerot eivät edes ole kovinkaan tulisia, esim kunnolla itsekasvatettuihin habaneroihin verrattuna. On kyllä outoa ettei kauppoihin saada kunnon chilejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä kovista tyypeistä. Habanero tuoreena alkaa olemaan "kipuraja". Jos mennään tulisempaan niin ei oikein maistu uppoa enää

Habanero on chinense, ja niissä tulee juurikin kipuraja. Esim Joku rocoto voi olla paljon tulisempi, mutta siitä ei tule kipua.

Vierailija
8/8 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nih. Olemme ritareita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme neljä