Tulisen ruoan sietokyky?
Olen katsonut kaikki Hot Ones jaksot, ja kaikkein huonoiten chiliä kestävät mustat "kovis"tyypit. Mikä juttu?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Puppaile enemmän! 🤯🥳🥸
Puuppailen jatkuvasti. Syön myös chiliä, eikä puuppakone siitä hyydy.
Tulinen ruoka on terveellistä, sillä on monia hyviä vaikutuksia. Tietysti mikä tahansa hyvä liiallisuuksiin vietynä ei ole viisasta.
En osaa nyt tähän hommaan lähteä sanomaan juuta enkä jaata, mutta rakastan tulista muonaa ja tänään pesin uunin. Paitsi sisältä.
En tiedä kovista tyypeistä. Habanero tuoreena alkaa olemaan "kipuraja". Jos mennään tulisempaan niin ei oikein maistu uppoa enää
Vierailija kirjoitti:
En tiedä kovista tyypeistä. Habanero tuoreena alkaa olemaan "kipuraja". Jos mennään tulisempaan niin ei oikein maistu uppoa enää
Kaupan habanerot eivät edes ole kovinkaan tulisia, esim kunnolla itsekasvatettuihin habaneroihin verrattuna. On kyllä outoa ettei kauppoihin saada kunnon chilejä.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä kovista tyypeistä. Habanero tuoreena alkaa olemaan "kipuraja". Jos mennään tulisempaan niin ei oikein maistu uppoa enää
Habanero on chinense, ja niissä tulee juurikin kipuraja. Esim Joku rocoto voi olla paljon tulisempi, mutta siitä ei tule kipua.
Puppaile enemmän! 🤯🥳🥸