En ymmärrä noita nuorten erikoiskahveja! Vanha kunnon pannukahvi mustana on paras.
Nykyisin kauppakeskukset on täynnä nöit erikoispaikkoja. Kahvissa kermaa, sokeria strösseliä. Koittaakaa päästä siitä sokeririippuvuudesta eroon ja nauttikaa mustaa pannukahvia ilman sokeria. Kohtaatte todellisen kahvin ja sen terveellisyyden.
Kommentit (18)
Mä en ymmärrä sun kaltaisia ihmisiä jotka ei ymmärrä, että makuja on erilaisia.
Mä en juo kahvia ollenkaan. Mieti sitä.
Mustaa kahvia ei juo susikaan vinkumatta. Karseeta kuraa.
Vierailija kirjoitti:
Ei saa sanoa mustana.
Niin mitä että?😅
Vierailija kirjoitti:
Mustaa kahvia ei juo susikaan vinkumatta. Karseeta kuraa.
Ei se ihan lapsille ole tarkoitettukaan.
Nuorena pitää saada makeaa herkkua, karkkia, vanhemmiten se vähenee.
Vierailija kirjoitti:
Ei saa sanoa mustana.
Niin, pitää sanoa tummana paahtona.
Ap:n kanssa samaa mieltä. Parasta kahvia ja jos sitä juo luonnonhelmassa joen/järven tai meren rannalla ilman sokeria ja maitoa niin on kyllä sellaista herkkua! Lapsesta asti olen juonut kun pappan kanssa menimme ongelle ja pappa keitteli pannukahvit ja maitoa tietty ei ollut repussa, siinä totuin juomaan ja en ole lopettanut 60 vuoteen pannukahvin juomista.
Pannukahvi kermalla. Vanhan ajan tyyliä ja makua. Parempaa kahvia ei voi olla
Jatkan vielä, että minulle on samantekevää mitä muut juovat ja millä sen kahvinsa maustavat.
Kahviin kuuluu laittaa sen verran sokeria että kitkeryys lähtee. Ei niin paljon että makeutuu. Muuten mustana ja kuumana kiitos. Norsukahvi ei kuulemma tarvitse sokeria mutta se on pikkusen liian kallista mulle.
Luovuin maitokahvista kun siirryin pressopannukahviin. Minun täytyi ennen laittaa maitoa koska kahvit maistui jotenkin kitkerältä tai pahalta ilman maitotilkkaa. Voisin edelleenkin laittaa maitoa, suosin vahvempaa kahvia jota voi annostella vähemmän ja siitä jää hyvä maku sellaisenaan.
Juon kahvit nykyään tälläsellä: https://www.ikea.com/fi/fi/p/upphetta-kahvin-teenkeitin-lasi-ruostumato…
Vierailija kirjoitti:
Kahviin kuuluu laittaa sen verran sokeria että kitkeryys lähtee. Ei niin paljon että makeutuu. Muuten mustana ja kuumana kiitos. Norsukahvi ei kuulemma tarvitse sokeria mutta se on pikkusen liian kallista mulle.
Jotkut laittaa maitoa, toiset sokeria, kolmannet kahvikermaa.
Vierailija kirjoitti:
Kahviin kuuluu laittaa sen verran sokeria että kitkeryys lähtee. Ei niin paljon että makeutuu. Muuten mustana ja kuumana kiitos. Norsukahvi ei kuulemma tarvitse sokeria mutta se on pikkusen liian kallista mulle.
Minäkin juon aina kahvilikööriä. Sokeria ei tarvitse lisätä.
Tavallinen musta kahvi on pahaa,sama miten siihen mättää maitoa tai sokeria. Tai minkä merkkistä on.
Olen 50vuotias ja alkanut nauttia kahvista vasta vanijalaten myötä.
Vierailija kirjoitti:
pannukahvi ei ole terveellistä.
Ja ne hienot ja törkeän hintaiset kahvinkeittimet ja papumyllyt hirvittävää luonnonvarojen tuhlausta
Vierailija kirjoitti:
Tavallinen musta kahvi on pahaa,sama miten siihen mättää maitoa tai sokeria. Tai minkä merkkistä on.
Olen 50vuotias ja alkanut nauttia kahvista vasta vanijalaten myötä.
Millä valmistat kahvin? Jos teet sen kahvinkeittimellä niin en ihmettele kun maistuu pahalle. Kahvinkeittimen etuna on helppous ja nopeus.
Ei saa sanoa mustana.