Kumpi on oikeasti parempaa: nakkikastike vai makkarakastike? Muistoja siis 80-luvulta. Täti teki aina nakkikastikkeen ja äiti kotona makkara
Kommentit (17)
Itse olin kans sen nakkikastikkeen perään. t.ap
Teen aina nakkimakkarasta niin on parasta.
Nakkikastike maistuu yleensä paremmalta.
Kakkinakki kastike, jossa on karvoja.
Inhoan molempia, mutta nakkikastike on siedettävämpää. Olenko ainoa, joka ei pidä niistä?
Riippuu ihan siitä, mitä nakkia tai makkaraa käyttää.
Meillä ei ollut koskaan nakkikastiketta, makkarakastiketta oli joskus harvoin.
Yleisin oli lihakastike eli ns. ruskea soosi. Pieniä lihanpaloja kastikkeessa.
Meillä tehtiin usein Makkarakastike Kabanossista. Tulee maukkaampi.
Makkarakastike on terveellisempää ja ravitsevampaa. Tutkimuksissa on huomattu, että ihmisillä, jotka ovat syöneet makkarakastiketta, mutta ei nakkikastiketta, on 7 pistettä korkeampi älykkyysosamäärä kuin nakkikastiketta syöneillä.
Vierailija kirjoitti:
Kakkinakki kastike, jossa on karvoja.
Mitä helvetin karvoja?!
Itse pidän enemmän makkarakastikkeesta. Esim. HK:n sinisestä. Mitään muuta HK:n tuotetta en syökään.
Nakkikastike. Eikä tarvitse 70-luvulle asti muistoissa mennä. Ihan riittää kun viime viikkoon!
Soijanakeista tulee paras kastike.
Nakki ja makkara on sama asia, nakki on vain ohuempi makkara.
Nakkikastike on mielestäni parempi. Ja nakkina tietysti luonnonsuoleen tehty nakki, joka napsahtaa. Nuo ovat paljon lihaisimpiakin kuin makkarakastikkeen hk:n sininen ja koostumus parempi.